2821
2789
من قبل بارداري ميدونستم رحمم سپتوم داره ولي دكترم گفت نياز به عمل نيس اول بايد امتحان كني ببيني رحمت ...

سلام عزیزم منم تابحال سقط نداشتم و سپتوم دارم،دکترم گفته اول امتحان کن ببین میتونی باردار بشی بعد عمل کن،من سپتومم بلند و میترسم،میخوام اول عمل کنم،برا شما بلند بود؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
من قبل بارداري ميدونستم رحمم سپتوم داره ولي دكترم گفت نياز به عمل نيس اول بايد امتحان كني ببيني رحمت ...

عزیزم منم سپتم دارم و دکتر میگه اقدام کن ولی میترسم شما اندازه محل سپتوم تون چقدره ؟ و اینکه توی بارداری سرکلاژ شدین ؟ استراحت مطلق داشتین ؟ هفته چند زایمان کردین؟

خدیا بابت تمام معجزه های زیبای زندگی ام هزاران مرتبه شکر

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

سپتومت بلند بود یا کوتاه؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم

سلام عزیزم سپتوم شما چند سانت بود؟

تورو خدا اگه امکانش هست جواب بدین

منم باردارم سپتومم نزدیکه ۲سانته

قبلش هم سقط داشتم