2821
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه من حامله نمیشم ، اما جدیدا سپتوم عمل کردم فک کردم شاید بخاطر وجود اونه ک حامله نمیشدم

نه عزیزم فکر نکنم بخاطر سپتوم باشه

من دکترم بهم گفتن با سپتوم باردار میشی فقط اگر جنین روی دیواره سپتوم تشکیل بشه خونرسانی انجام نمیشه و باعث سقط میشه

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤

2azi جان شما بعد عمل سپتومت درد داشتی؟

من اصلا دردی زیر شکمم نداشتم

الان ک ۱۷ روزه ک از عملم میگذره پایین دنده هام درد میکنه

نمیتونم بشینم بهش فشار میاد دکترم گفته نباید درد داشته باشی و شکممو معاینه کرد گفت شکمت نرمه و مشکلی نیست

همسرم میگه تو کم طاقتی بزار حداقل یکماه بگذره ببینیم دردش میفته یا نه

شما پایین دنده هاتون دردی نداشتین؟

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
2azi جان شما بعد عمل سپتومت درد داشتی؟ من اصلا دردی زیر شکمم نداشتم الان ک ۱۷ روزه ک از عملم میگذر ...

نه اصلا فقط همون دو سه روز اول ی درد خفیف مثل پریود داشتم بعدشم خوب شدم 

ممنون عزیزم بعد از اون اتفاق تلخ عمل کردم و باردار شدم و پسرم تو هفته ی سی و هشت بدنیا اومد .

هم دردیم بعده منم این اتفاق چن روزه برام افتاده سزارین شدی توزایمان زودرست؟چندوقت بعدش عمل کردی؟

هم دردیم بعده منم این اتفاق چن روزه برام افتاده سزارین شدی توزایمان زودرست؟چندوقت بعدش عمل کردی؟

سلام عزیزم متاسفم 😔

من تو زایمان زودرسم  با زایمان طبیعی بچم رو بدنیا آوردم .شما رحمتون دو شاخ کامل هست یا سپتوم دارید ؟این دو تا با هم فرق دارن .چون هیچ دکتری حاضر نبود عملم کنه یک سال طول کشید تا تونستم دکتری رو پیدا کنم تا عملم کنه .

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
نه بهم گفتن دیواره ۴سانت داره

اگر دیواره داره که عملش خیلی راحته عزیزم .من چون رحمم دوشاخ کامل بود لاپراسکوپی شدم یک سال بعد از زایمانم عمل کردم چون دکترا عملم نمیکردن .چون رحم من ریسک عملش خیلی زیاد بود .فکر کنم شما دو تا سه ماه بعد از زایمان میتونید عمل کنید.

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
من قبل بارداري ميدونستم رحمم سپتوم داره ولي دكترم گفت نياز به عمل نيس اول بايد امتحان كني ببيني رحمت ...

سپتومت بلند بود یا کوتاه.بمنم گفت عمل نمیکنم اول امتحان کن ببین نگه میداره یا نه

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم
اخه من حامله نمیشم ، اما جدیدا سپتوم عمل کردم فک کردم شاید بخاطر وجود اونه ک حامله نمیشدم

کجا عمل کردید؟قبلش سقطم داشتی؟

رَبِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين به زودی تیکر بارداری نصب میشود      5ساله منتظرم      4دوره آمپول hmg زدم باردار نشدم بعد از رفتن به مرکز ناباروری و عکس رنگی و کلی آزمایش متوجه سپتوم پدر مادر دار دارم تا الان نه سقط داشتم و نه باردار شدم بلاخره سپتومم رو جراحی کردن و الان حدود 4 ماه میشه 1بار طبیعی اقدام کردم بعد از عمل نشد و قرار ماه بعد آی وی اف کنم...پنج شنبه 16ام آبان پانکچر شدم و فردا 19ام آبان روز یکشنبه انتقال دارم میدونم میشه و باردار میشم ....نشد این ماه باردار نشدم ولی دست از تلاش بر نمیدارم میخوام مجدد وارد سیکل ای وی اف بشم هنوز 3تا جنین دارمبازم نشد باید خراش اندو بدم و 8میل از سپتومم مونده باید عمل کنم