2789
عنوان

قیمت طلا

456 بازدید | 21 پست

سلام دوستان من چند ماه دیگه عقدمه نامزدم میگه بهتره الان برات سرویس طلا بخرم چون ممکنه بعدا گرونتر هم بشه ولی من بهش میگم ک شاید ارزون شد .بنظرتون چیکار کنیم تو این اوضاع گرونی بخریم یا بنظرتون ارزون میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مهم نیست حالا یکم بخواد ارزونتر بشه.تو که نمیخوای سرمایه گذاری کنی بفروشیش.بخر.منم دو روز پیش رفتم النگو خریدم

+ پیج پسرمه عکسای قشنگ و مطالب خوبی داره ممنون میشم فالو کنید💖@mani_roshandel💖

طلا فروش تو فامیلمون گفت فعلا واسه خرید دست نگه دارید ارزون تر میشه 

بازم خدا داند نمیشه دقیق گفت  

از سخنان پیامبر :  هر جا که بدکاران حکمروا باشند و نابخردان را گرامی بدارند، باید منتظر بلایی بود . 

فقط،خدا میدونه چی میشه ولی واقعا انصاف نیست😥

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

سرویس واجبه؟من که گفتم اصلا سرویس نمیخرم.نقره میخرم.اون پولو میدیم واسه چیزای دیگه.مثلا خونه ی بهتر میگیریم یالوازم خونه که قراره بگیرم رو بهترشو میخرم.سرویس طلا فقط عروسی به عروسی استفاده میشه حیف نیست نزدیک ده تومن ادم بده به چیزی که سالی دو سه بار بیشتر استفاده نمیشه؟

عشق چشم قهوه ایِ من الهی همیشه سایه ی قشنگت روی سرم باشه.        لطفا برای خوشبختیمون داشتن نی نی های سالم برامون دعا کنید