سلام دوستان من تازه به جمعتون وارد شدم امیدوارم منو پذیرا باشید،من دانش آموزی کنکوری هستم که دیروز رتبه ای در حد پزشکی کسب کردم ؛من به مدت یک ماهه با آقایی از طریق دوستانم آشنا شدم ایشون معلم هستن ومن رو خیلی دوست دارن ولی یک مشکلی که وجود داره ایشون قبلا یک بار با دوست بنده به مدت۳سال دوست بودن ولی هیچگونه علاقه ای باقی نمونده من از نظر تحصیلی در آینده از ایشون بالاترمو هم از نظر قیافه و خانواده ولی من به ایشون علاقه دارم امشب سر اینکه میگفت منو دوس داره دعوامون شد چون من بهش گفتم دروغ میگی و به دوستمم همین حرف رو زدی میشه منو کمی راهنمایی کنید ٬ممنون از همگی
عزیزم تو سنت خیلی کمه و هنوز خیلی وقت داری تا با افراد مختلف آشنا بشی و اینکه الان خودتم میگی پزشکی قبول میشی پس فاصله ات با اون آقا در آینده زیاد میشه و مسلما کیس های بهتری در آینده خواهی داشت. به نظر من خودتو درگیرش نکن.
Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹ بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊