2777
2789
عنوان

درد دندون...😭😭😭😭😭😭😭

7544 بازدید | 14 پست

یه دفعه ای درد گرفت ....

از دندون پزشکی هم خیلی میترسم

راهی سراغ دارین که فعلا دردش کمتر بشه...

نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...

میخک و دندان درد

یکی از موثرترین راهها برای ازبین بردن درد دندان استفاده از میخک (مالیدن عصاره میخک روی دندان) می باشد

بوی میخک در مطبهای دندانپزشکی کاملا مشخص است.

@tabaraee3

🌺🌺🌺🌺

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✳️درد درد دندان

🌕سیر مسکن دندان است

هر 4 ساعت یک حبه سیر 4 قاچ شده + شربت عسل قورت دهید ( عفونت را خشک میکند)

🌕آبسه: سیر پخته را مدتی روی لثه آبسه کرده بگذارید.

🌕 آبسه شدید و چرک و ورم لپ:

فقط 3 شبانه روز شربت عسل بخورید و هر 6 ساعت یکبار یک حبه سیر 4 قاچ شده را همراه شربت عسل قورت دهید

🌕دندان سوراخ: پودر زنجبیل یا دارچین  را با کمی عسل یا آب به صوزت خمیر دربیاورید و داخل دندان بگذارید

🌕دندان درد گرم: پنبه آغشته به سرکه طبیعی را داخل سوراخ دندان بگذارید

🌕ضد درد دندان: میخک را در دهان نگهدارید یا پودرش رو روی دندان بریزید یا میخک را بجوشانید عصاره آن را در دهان نگه دارید

🌕کرم دندان: دود کردن سکه انگور ( سگ انگور) گیاهی خودرو در صحرا و کوه که کِرم رنگ ویا قهوه ای رنگ هست یا گیاهی بنام عروسک پشت پرده

دود را به دهان برسانید کرم از دهان بیرون میریزد

🔴 لثه درد وخارش لثه کودک که میخواهد دندان در بیاورد:

مالیدن و ماساژ لثه کودک با روغن زیتون یا کره گاوی و کشیدن چوب شیرین بیان به جای لثه کش های پلاستیکی بازار که عوارض دارد.

☘☘☘☘

@Tabaraee3

تو مملکتی زندگی میکنیم  که ادعای دین و دیانت دارن ولی روش یزید و شمر رو پیش گرفتن
بعدشم دندون پزشکی ک درد نداره من هفته ای یبار میرم دندونپزشکی😐😐

اگه برم دندونمو پر کنم بعدش چجوریه منظورم اینه درد داره یا نع...

نمی خواهم خاطره فردایم شوی...امروز را بامن باش حتی لحظه ای...

@ tabaraee3

🍃🌺🍂🍃🌺🍂🍃🌺🍂🍃🌺🍂🍃

#درد_دندان  

👈 گذاشتن مقداری پودر زنجبیل یا محلول غلیظ آن با آب بر محل درد 🍃

👈 گذاشتن یک تکه پنبه آغشته به سرکه در محل درد🍃

👈 انداختن زالو بر روی لثه ها نیز برای تسکین درد دندان مفید می باشد 🍃

📢 📢 برای درد دندان کودکی که تازه دندان درآورده، مالیدن عسل به لثه ها و ماساژ دادن آن و مالیدن روغن های گرم مثل روغن زیتون به فک و گردن و گاز گرفتن ریشه تازه یا مرطوب شیرین بیان

زیرا کودکان در حین دندان در آوردن دوست دارند که یک جسم سخت را به دندان بگیرند و این عمل موجب تقویت لثه ها و سرعت رشد دندان ها می شود

⇨ https://telegram.me/Tabaraee3

والا بستگی به پوسیدگی دندونت داره من بعضی دندونامو که پر میکنم اذیت نمیشم بعدش 

اما هفته پیش یه دندون داشتم وضعش خیلی بد بود اما درد نمیکرد، رفتم پر کردم یعنی تا یک هفته درد میکرد مردم و زنده شدم ، که دندونپزشکم گفت پوسیدگیش خیلی شدید بود

اگه امکانش هست برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین، ممنون😍😍😍

‌🔱■🔱 #رفع_دندان_درد_اورژانسی

💫 ✨ @ tabaraee3  ✨💫

🕉برای تسڪین دندان درد بصورت فوری و اورژانسی چنتا توصیه بهتون یاد میدم انجام بدید ونتيجه رو اعلام کنید.🔰

♦️یک عدد سیر خام رو پوست بکنید و باندازه ایی داخل گوش خودتون قرار بدید اگه دندون سمت چپه گوش چپ و اگه دندون سمت راسته گوش راست

💫 ✨ @ tabaraee3  ✨💫

♦️ دوم. اگه میخک تو آشپزخونه دارید هم میتونید له کنید و روی دندون قرار بدید

♦️اگه گل زوفا در منزل دارید مقداری از اون رو بجوشونید و با آب زوفا مزمزمه کنید و بعد بیرون بریزید.

♦️اگر هسته زرد آلو داری با نمک بکوبش و با سرکه مخلوط کن و بزار روی دندونت.

♦️اگه داروخونه نزدیکته قطره دنتول بگیر یک قطره بذار رو دندونت.

♦️یه راه ساده دیگه هم هست سرکه و نمک رو با تو دهان نگه دارید .

💫 ✨ @ tabaraee3 ✨💫

♨️🔶 البته توی تمام اینا سیر از همه بهتره و من بارها ازش جواب گرفتم. سیر تو گوشتون بذاری سریعتر از همه است یه کم میسوزه ولی اذیت نمیشید

-------------------------------

https://telegram.me/Tabaraee3

بعدشم دندون پزشکی ک درد نداره من هفته ای یبار میرم دندونپزشکی😐😐

منم تنگار مامتنم توی دندونپزشکی منو به دنیا آورده😂همش دندونپزشکی ام از بس دندونام زود پوسیده میشه

من برادر شوهرم دندانپزشک هست هر سری میاد خونمون دندونای منو معاینه میکنه میگه فردا بیا مطب کلی دندون برام پر و عصب کشی کرده