2777
2789
عنوان

سزارین

120 بازدید | 12 پست

سلام دوستان. ی ماهه سزارین شدم.کل بدنم درد میکنه پاهام کلآ خشک شده وسط شونه هام.گردنم. میخاستم بدونم کسی اینجوری بوده خوب شده؟ مامانم ک میگ بخاطر باد کولر. ولی خودم حس میکنم بخاطرماده بیهوشی سزارین بوده

😍😘

اره کم کم خوب میشه حالا بدنت فعلا خشکه چون لارداری اکثرا ادم بی حرکته .یه دو ماهی طول میکشه تا سر حال بشی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم. زندگیم‌ فلج شده. نمیتونم ب بچم‌ خوب برسم

تا الان که پدر من دراومده

میفهمم چی میگی

حتما از اطرافیان کمک بگیر

وگرنه کم میاری گلم

کاش اینایی که میخوان آدم رو به زور ببرن بهشت زودتر بمیرن برن بهشت😒
نه خیلی خوبه اصلا ربطی به سزارین نداره حتما برو دکتر و بگو چکاپ بنویسه

منم دوتاسزارین کردم هیچ عوارضی هم نداشتم وندارم فکرنکنم ازاون باشه تازه بیهوشی کامل هم بودم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....
سزارین همش عوارض

نه دوستم فکرنکنم ازاون باشه دوروبرم سزارینی چندتاداریم خودم هم سزارین کردم مشکلی ندیدم

آسمان چشم اوآیینه کیست...آنکه چون آیینه بامن روبه روبود...دردونفرین دردونفرین برسفرباد...سرنوشت این جدایی دست اوبود........آه....گریه نکن که سرنوشت گرمراازتوجداکرد...عاقبت دلهایمان باغم هم آشناکرد.....