2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

88 بازدید | 7 پست

هشت روز به موعدم مونده  الان بی بی چک زدم کنغی شدخیلی ناراحتم

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔

عزیز حداقل پایان هفته سوم به بعد اگر مثبت بشه هنوز شما که هفته سه رو هم تموم نکردی هنوز ممکنه لانه کزینی نکرده باشه پس مثبت نمیشه بزار با بی بی چک طبیعی که نیمدن پریودی هست 

استرس که بخودت میدی موجب میشه لانه گزینی انجام نشه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیز حداقل پایان هفته سوم به بعد اگر مثبت بشه هنوز شما که هفته سه رو هم تموم نکردی هنوز ممکنه لانه ک ...

نمیدونم چرا اینکارو کردم میدونستم زوده ولی وسوسه شدم الان خیلی حالم گرفتس

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
نمیدونم چرا اینکارو کردم میدونستم زوده ولی وسوسه شدم الان خیلی حالم گرفتس

میدونم انتظار سخته 

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
انقد بدم میاد وقتی همش بی بی چکم منفی میشه😔 فکر کنم شما یکم زود تست زدین انشالاه که باردار با ...

انشالله عزیزم.انشالله شما هم باردار شین هرچه زودتر