2777
2789
عنوان

قالیبافی

234 بازدید | 6 پست

سلام به همه دوستانم که همیشه همراه هستن. دوستانی گلم، خانومای هنرمندی که تجربه قالیبافی دارین لطفا تجربه هاتون رو در این زمینه با من در اشتراک بگذارید. چه مالی، چه فیزیکی، چه روانی، چه هنری، هر جور تجربه ای که دارین در این زمینه لطف کنید. چه.خوشایند چه ناخوشایند. دوست دارم در مورد این هنر ارزشمند بدونم. اگه باهاش به عنوان یه شغل نگاه میکنید و منبع درآمد، چه به عنوان یه هنر و سرگرمی. 

ازتون بسیار بسیار سپاسگزارم بوس به همه تون

سلام

مادر من جوونیاش قالی میبافت، البته برای خوذش نه برای فروش.. الانم انداخته تو خونش.. فرشهاش حرررررف ندارن، هرکس میبینه عاشقش میشه ولی نمیفروشه 😁 

منم بلدم ولی نه حرفه ای! میتونم ببافم و بشدت علاقه دارم.. در اولین فرصت هم میخوام یکی بگیرم شروع کنم واسه خودم و اوقات فراغتم

از نظر مالی فکر نمیکنم درآمدی نسبت به زحمتش داشته باشه، دست و گردن آدم به مرور داغون میشه ولی از قالباف بز خری میکنن! توی بازار گرونه در عوض.. 

باید به علاقه ات نگاه کنی و بری سمتش

من ولی پشت دار قالی میشینم به زور بلندم میکنن 😆😆

ولی خب جدیدنا انگار قالیبافها رو بیمه میکنند.. چند نفر رو دیدم.. تحت نظر سازمانشون براشون فرش میبافن، تا زمانی که واسشون تعیین میکنن باید تمومش کنن و در نهایت بازنشسته میشن و حقوق میگیرن.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی خب جدیدنا انگار قالیبافها رو بیمه میکنند.. چند نفر رو دیدم.. تحت نظر سازمانشون براشون فرش میبافن ...

قبلانم بود منم مامانم تا دلت بخواد قالی بافت برای فروش بیمه نشدن ولی کردن و دست و مچ درد گرفتن

خودمم بلدم ولی برای خودم احتمالا یکی ببافم

psychometrist.ir  (تست های شخصیت و روانشناسی و پرسشنامه  ) 

منم بلدم. دوست دارم بهم آرامش میده. الانم یه تابلوفرش دارم می بافم برای سرگرمی

ولی اصلا از نظر مالی نمیشه روش حساب کرد

نسبت به زحمتی که داره، درآمدش ناچیزه

ویدیوهای آموزش قلاب بافی  گفتن حذف کنم لینکو   

از لحاظ مالی و فیزیکی که ضرره. 

اما برای روحیه خیلی خوبه و آدم اصلا متوجه گذشت زمان نمیشه

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️