2777
2789
عنوان

رنگ چشم 👁

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 38 پست
ابی تیرررره 😍😍😍😍😍 ولی رنگ چشم خانواده پدر شوهرم عسلی خیلی روشنه امیدوارم بچم ب اونا بره

عزیزم انشالله 😍

من عشق به تو دادم و تو عمری به من درد/ این عشق چرا این همه بی رحم ترت کرد 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ابی تیرررره 😍😍😍😍😍 ولی رنگ چشم خانواده پدر شوهرم عسلی خیلی روشنه امیدوارم بچم ب اونا بره

آبی تیرررره خیلی قشنگه ولی تو ایران خیلیییی کمه . اکثرا ابی روشنن

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

هر رنگی به صورتی میاد

ولی خودم چشمی ک توسی و ابی قاطیه رو دوست دارم

خودم توسی و سبز قاطیم خیلی رنگ چشامم خاصه. 

ولی چشم ابرو مشکی و موهای مشکی هم قشنگه دوست دارم

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  

من رنگ چشم روشن دوست دارم مامان بزرگم روشن بوده دوست دارم نی نی دا شدم چشماش روشن باشه ابی😍😍😍😍

تو زندگی مجبور نیستی به هیچکسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت ،اینو هیچوقت یادت نره😇
هر رنگی به صورتی میاد ولی خودم چشمی ک توسی و ابی قاطیه رو دوست دارم خودم توسی و سبز قاطیم خیلی رنگ ...

صلواتم فرستادم برات عزیزم

من رنگ چشم روشن دوست دارم مامان بزرگم روشن بوده دوست دارم نی نی دا شدم چشماش روشن باشه ابی😍😍😍😍

انشالله 😍😍😍

صلواتم فرستادم برات عزیزم

میشه یه صلوات واسه خوب شدن بابام بفرستید؟ بدجوری بهش احتیاج دارم. ❤❤❤❤❤❤❤❤❤حس عجیبیه وقتی داری به آخرای سومین دهه زندگیت نزدیک میشی و یهو میبینی وای چقد داره دیر میشه واسه زندگی... یهو میبینی دیگه از اون خوابای طولانی تا کله ظهر خبری نیست... یهو میبینی آرزوهات چقد عوض شدن... یهو باخودت میگی نکنه دنیا تموم بشه و من هنوز به آرزوهام نرسیده باشم... همه ثانیه ها برات ارزشمند میشن..تازه بیدار شدم دعا کن چشامو نبندم... میخوام این راهو تا تهش برم... میخوام یه روز بگم به خودم که دیدی تونستی..  
سبز تیله ای چشمای همسرم  وابی طوسی چشمای پسرم  عاشق این دورنگم

عزیزم چشای پسرت چ خوشمله 😎😎😍😍

اگه طبق این تاپیک یکی بیاد میانگین بگیره چند درصد مردم ایران چشم رنگین میگه 95 درصد😁😁😁😁

😂😂99/8 درصد 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز