2789
اگه رنگدانه های پوستت به قرمزی میزنه رنگ هایی با تناژ زیتونی اگه رنگدانه پوستت سبزه رنگهایی با تناژه ...

چه جالب😍

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نمیدونم چه رنگه اینا که میگی,میشه عکسی چیزی بزاری,من یه رنگ میخوام قهوه ای روشن باشه زرد نباشه

عسلی که کلا زرده 

الان برات چندتا عکس میفرستم

🍁🍁🍁و همانا پایان خزان،آغاز من است🍁🍁🍁خوشحالی یعنی؛خودتو و همسرت آذرماهی باشین🍁🍂🍁😍
😘😘اخه مدرک گیریمه بین المللی دارم زمانی که اموزش میدیدم اینارو از استاد بچه های کار با مواد شیمیای ...

عالیه

😘😘اخه مدرک گیریمه بین المللی دارم زمانی که اموزش میدیدم اینارو از استاد بچه های کار با مواد شیمیای ...

استاد عزیز برای رنگ قهوه ای بدون قرمزی و زردی چ شماره ای بزنم .متوسط باشه رنگش.هر چی میذارم به قرمز نارنجی میزنه.

ایندفه دودی ۱۰ گرفتم با واریاسیون بنفش و اکسیدان ۱

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
إ منم همین الان خواستم تاپیک رنگ مو بزنم,بچه ها خواهشن به منم بگید چه رنگی و چه شماره ای بخرم که موه ...

اگه اول دکلره کنی زرد میشه,از یه آرایشگر پرسیدم گفتش رنگ شماره ۸از سری عسلی بزن 

آخه من هرکی دیدم عسلی کرده زرد شده

برات یه عکس فرستادم 

نه این رنگو دوس ندارم,چطوری عکس بزارم هی میگه فایل کوچیک باید بزاری

عکسات سنگینه نمیشه بذاری