2777
2789
عنوان

زایمان

156 بازدید | 8 پست

بچها تروخدا کمک کنین واقعاگیج شدم من میخوام طبیعی زایمان کنم 16این ماه 40هفتم تمومه دکتر گفته بودتا16وفت داری ولی امروز رفتم دکترم میگ 2هفته وقت داری سونو میگ 38هفته و2روزمه ازسونویه 12هفتگی شمرد بعد اگ ازپری بگیم 39هفته و1روزمه گف چهارشنبع هفته دیگ 17بیا اگ دهانه رحمت بازنشده باشه منتظر بمون تاهفته دیگ من خیلی میترسم بچم پی پی کنه مگ تاریخ زایمانو ازرو پریودی نمیگن ؟؟؟؟؟چرااین اینجوری گف تودلم آشوبه تروخدا دعام کنین این هفته بزام

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به خدا بسپار تا اون نخواد هیچی نمبشه برو نوار قلب و سونو مشکلی نبود صبر کن چون تا وقتش نشه رحم باز نمیشه حتی با امپول فشارم خیلی اذیت میشی مال من سونو ۸ هفتم گفته بود ۲۲ اردیبهش درست همون زمان هم وقتی ۴۲ هفته بودم زایمان کردم دیگ قرار بود مثلا شنبه صبح برم جمعه شبش دردم گرف

نفسم =همسرم و پسرم
بعضی از مادرا تا ۴۲ هفته هم درد ندارن و بچه دیرتر به دنیا میاد. نگران نباش. برای طبیعی تا درد نداشت ...

اخه چهارشنبه هفته دیگ میشم 41هفته میترسم بچم پی پی کنه

نمیدانم چشددرمن فقط یک لحظه فهمیدم که خیلی دوستت دارم