2777
2789
عنوان

بچه ی دوم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 45 پست

بنظر من ۲ ؛۳سال خوبه ..از نظر هم با ی بودن و درک گرون بهتره ..من خواهرم ۵ ؛ ۶ سال فرقمونه انگار دنیاهامون جداس..دعواهامونم زیاد بود 

صدا میکنم ” تو ” را! این ” جانی ” که میگویی، جانم را میگیرد! نزن این حرف ها را! دل من جنبه ندارد...
بالای ده سال. به نظرتون خوبه؟راضی بودید؟

عزیزم ده سال دیگه خیلی زیاده 

بچه ها دنیای متفاوتی دارن از هم 

همدیگه رو درک نمیکنن تا چندین سال

نه اینکه بد باشه نه

من خودم اولی دوسالش شد اقدام کردم واسه دومی الان حدوداً 3سال اختلاف دارن الان همبازین باهم 

چند سال دیگه هم مدرسه ای هستن لااقل

شما فکر کن بازی بچه 11 ساله با بازی بچه یک ساله یکیه؟

یا اینکه بچه  15 ساله تون رو با یه بچه 5ساله مقایسه کنید چقدر نزدیک هستن به هم؟

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من فاصله بین بچه هام اینطوریه نیما 6 پوریا 4 الان هم 8 ماهه باردارم .   میشه دو سال بین پسرها ...

خیلی خوبه منم کوچیکه 3سالش تموم بشه اقدام میکنم برای سومی 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
دوتاشونم دیر جنبیدن دوم شدن😉😉😆😆

آره دیگه! 

ولی زن دوم شدن جنایت به هم نوعه😔

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
آره دیگه!  ولی زن دوم شدن جنایت به هم نوعه😔

اینکه صدالبته.من واقعا متنفرم اول ازاون مرد بی همه چیز و بعد از اون زن بدجنس😢😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
اینکه صدالبته.من واقعا متنفرم اول ازاون مرد بی همه چیز و بعد از اون زن بدجنس😢😢

واقعا خدا لعنتشون کنه! 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
الهی

بذا دختر خالم کاربری داره اینجا، داستان زندگی دختر خاله دیگمو گذاشته بود.  لینکشو بذارم بخون😢

بذا دختر خالم کاربری داره اینجا، داستان زندگی دختر خاله دیگمو گذاشته بود.  لینکشو بذارم بخون😢

آره عزیزم بذاز.حتما میخونم.خدانابود کنه خائن هارو

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1867333/داستان-زندگی-دخترخالم-از-قبل-تایپ-کردم

فرستادم عزیزم بخون! 

کاربری شو حذف کرده بود با بدبختی پیداش کردم😅

فرستادم عزیزم بخون!  کاربری شو حذف کرده بود با بدبختی پیداش کردم😅

😁😁😁😁ای جانممممم😍😍😍😚😚😚

سلام دوستان من یه پسر دوسال ودوماهه دارم دلم میخواد دوسه ماه دیگه اقدام کنم.وزنمو کم کنمو دندونامودرست کنم اگه خدابخواد اقدام میکنم بنظرم خیلی دلم یه نی نی دیگه میخواد ولی یکمم مردد هستم

من مامان یه پسرکوچولوی تپلی هستم😁
خیلی خوبه منم کوچیکه 3سالش تموم بشه اقدام میکنم برای سومی 

شما سختتون نیست؟من الآن دومی دوماهشه و اولیم چهار سالشه..همش گریه میکنم و سختمه..و همش احساس عذاب وجدان و پشیمونی دارم...فکر میکنم بزرگتر بشن باهم نمیسازن و ظلم کردم در حق بچه اولم و خودما محدود کردم

دخترام دنیای منن😍😍نازنین و آیناز