2777
2789
عنوان

بچه ی دوم🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 45 پست

من الان یه بچه ی سه سال و نیمه دارم. خیلی دلم میخاد تا قبل از سی و پنج سالگی .دومی رو بیارم ولی نمیدونم چقدر فاصله سنیشون بهتره..

خدایا چگونه عاشقت نباشم وقتی تو دیدی و پوشاندی،و مردم،،، ندیده "فریاد میزنند".🍃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اقا قبول نیس.چرا همه بازن دوم مخالفن بابچه دوم نه؟تا کی تبعیض😢😢😢😢😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه

من فاصله بین بچه هام اینطوریه نیما 6 پوریا 4 الان هم 8 ماهه باردارم .   میشه دو سال بین پسرها. بین نیما و پوریا و دخترم به ترتیب 6 سال و 4 سال  

هیچ نیرویی، قوی تر از میل به آزادی نیست.

به نظر من سه سال خوبه  ولی اگه مثل دوستم مادرت ۲۴ ساعت ور دلت باشه و کمک داشته باشی و شرایط خودت هم خوب باشه اولی یه سالش شد از شیر بگیر و دومی روحامله شو  سخته ولی اگه دو تا بخوای  اینطوری زود پروندرو میبندی  همه میرن پی کار و زندگیشون

خاله من 3سال فاصلشون، خیلی خوب رابطه برقرار میکنن

بچه های داییم 2سال، مثل سگ و گربه میپرن به جون هم😒

همون 3تا 5سال خوبه اما باید رو تربیتشون تمرکز کرد! اختلاف سنی زیاد مهم نیس

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

منو خواهرم 8سال تفاوت سني داريم من بزرگترم 

به نظرم هرچي كمتر باشه بهتره چون من عادت كرده بودم همه توجه ها به من باشه يهو يكي اومد كه همه توجه ها به اون جلب شد من خيلي اذيت شدم تا پنج ،شش سالگي اصلا با هم خوب نبوديم تازه الان يه كم هم ديگه رو ميفهميم 

من خودم بخوام بچه بيارم تفاوتشونو بيشتر از 4سال نميكنم

زندگی جاریست،شایدم مادرشوهره😛
چقد توبامزه ای 😊😊

خداوند مسخره کنندگان رو دوست ندارد😔😢

میدونی خوشبخت ترین زوج دنیا کیه؟خنده و گریه......به ندرت باهم دیده میشن اما وقتی باهم دیده میشن اون بهترین لحظه ی زندگیه
اقا قبول نیس.چرا همه بازن دوم مخالفن بابچه دوم نه؟تا کی تبعیض😢😢😢😢😢

چه ربطی داره😐

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
😂😂😂ببخشید😚😚

😁