2777
2789
عنوان

همسایه ی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 35 پست

طرز زندگیام فرق داره ...خونه ما شخصی سازه .ولی خوب ساعت خواب و بیدارمون فرق داره ...

اونا ساعت ۱۱ شب میخوابن ما ۱۱ میریم دردر .....مشخصع موقع برگشتن سر صدا میشه ....عوضش صب اونا ۷ ک میرن سر و صداس وقتی ک من خوابم ....

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
واقعا هیچکس رعایت نمیکنه.ما هم از دست همسایمون پدرمون دراومده از دست گریه های بچشون مجبور شدیم اتاقم ...

فرین همونقدر که شش صبح سرصدا بده  همونقدرم دو بعدظهر و یازده شب بده.

اونی که مثل من شش بیرلر میشه. شبم زود میخوابه.پس باید تا حدودی ساعات استراحت مراعات کنیم. همونجور که من شش صبح با صدای بلند موسیقی گوش نمیدم و زومبا کار نمیکنم. میزارم واسه تو باشگاه.😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طرز زندگیام فرق داره ...خونه ما شخصی سازه .ولی خوب ساعت خواب و بیدارمون فرق داره ... اونا ساعت ۱۱ ش ...

خب هردوتون باید مزاعات کنید. وگرنه میشه قانون جنگل. همون حرفی که همسایه من بهم گفت. گفن همینی که هست باید تحمل کنی😨

فرین همونقدر که شش صبح سرصدا بده  همونقدرم دو بعدظهر و یازده شب بده. اونی که مثل من شش بیرلر م ...

والا ما که از دست این وحشیا نه صبح داریم نه شب

بی فرهنگ بیشعور ساعت 1 صبح که مهموناش میرن شروع میکنه جاروبرقی کشیدن

اینجور ادمها باید تک و تنها وسط جنگل زندگی کنن

خب هردوتون باید مزاعات کنید. وگرنه میشه قانون جنگل. همون حرفی که همسایه من بهم گفت. گفن همینی که هست ...

رعایت ک سعی میکنیم ولی واقعا نمیشه ...فک کن خو من سالت یک شب ماشین میزارم پارکینگ وووو صب اون در میاره صدای در و پا و حرف زدن رو پله ها ووولی چون ساختمون شخصیه و همه برادر شوهرامن ...چیزی ب هم نمیگیم .یکی در میون اتاق خوابارو جا ب جا کردیم چون واقعا صدا ها بد میرفت و میمد ....اتاق خواب ۱ و ۳ .ی اتاقه .۲ و ۴ اتاق دیگه ...

البته در کل ما پر سر صدا تریم ..

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
منم تازه پسرمو خوابوندم همین الان بغلی داره جارو برقی میکشه تاپ و تاپ جارو رو میکوبه به در الانم دار ...

عزیزم ملت شدن جغد. تا نصفه شب بیدارن. سر ظهر صبحونه میخورن. موقع استراحت بعدناهار تازه یادشون میفتع در ودیولر و تو هم بکوبن و تمیزی کنن.

حالا ایناش بخودشون مربوطه. ولی نباید مخل اسایش بقیه بشن.بازم همون مثال رو میزنم.خوبه منم شش صبح جارو بزنم بیدار کنم همه رو؟