2777
2789
عنوان

همسایه ی ....

| مشاهده متن کامل بحث + 480 بازدید | 35 پست

واقعا لعنت به سازنده ها

چند وقت پیش هلاک و داغون از پیاده روی برگشتم و رفتم حموم هم زمان همسایه کناری ما هم دوتایی اومدن😑😑😑😑شوکه شدم بخدا آخه اصلا متوجه نشده بودم  چون قبلیا به شدت آروم بودن...انقدرررررر خجالت کشیدم انگار اون دیوار بین دو تا خونه نبود بس که صدا واضح بود

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بچه ها صداي دوطبقه پايين تر از خودتون رو هم متوجه ميشين؟؟؟؟مثلأ اگه سوم باشين طبقه اولو؟؟؟

اره ....صدای ما رو واحد یک میشنوه .اگه ساختمون اروم باشه 

👈👪منم ی روز مادر میشم 👪👉
البته درارو محکم میبندیم چون درامون موقع بسته شدن خیلی صداش بده

باورکنید میشه در رو ریگلاژ کرد که بیصدا بسته بشه..ساعت خواب و بیداری همسایه ها مثل هم نیست که.

ادم تپش قلب میگیره تو خوابی یهو در کوبیده نیشه

وااااای😐😐

وحشتناک بود بخدا یعنی خدا لعنت کنه اونی که وجدان کاری واسه ساخت خونه نداشته 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

واقعا هیچکس رعایت نمیکنه.ما هم از دست همسایمون پدرمون دراومده از دست گریه های بچشون مجبور شدیم اتاقمونو عوض کنیم.چه شبها که تا صبح از دستشون بیدار موندیم

بی فرهنگا ساعت 6 صبح آبمیوه گیری روشن میکنن

خواهر من وقتی صدای باد شکمت میاد تو خونه ی من آبمیوه گیری که 50 برابر بلندتره صداش.یکم شعور بد چیزی نیست

باورکنید میشه در رو ریگلاژ کرد که بیصدا بسته بشه..ساعت خواب و بیداری همسایه ها مثل هم نیست که. ادم ...

قبلا هم گفتم ...همسایه پایین ما مدام مشغول دریل کاریه نه شب میشناسه نه روز بخدا یه بار جلو پنجره خوابم برده ساعت 9 صبح یهو خونه به طور وحشتناکی لرزید و صدای بدی بلند شد حالا تصور کنید من از خواب پریدم یعنی خدا شاهده تو خونه می‌دویدم شوهرم با بدختی نگهم داشت فکر می کردم زلزله اومده