2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون

219 بازدید | 12 پست

هیچ وقت سرموقع خونه نمیان؟ شوهر من غرق کار که میشه اصلا زمان شناسی نداره. خیلی اذیتم. هیچ وقت سر تایم خونه نیست

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

اخه من بابام همیشه سر وقت خونه بود برای شکمشم که شده بود میومد اما شوهر من اصلا به فکر هیچی نیست ولش کنن تا شب تو اداره است.بعد میگه نیم ساعت دیگه میام اما دوساعت دیگه میاد

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

شوهر من کارمنده سر ساعت میره و برمی گرده

شوهر منم کارمنده فقط سر وقت میره هرگز سروقت برنگشته

یا نمیاد یا میادم نمیره امروزم ساعت ۱۲ به زور کلک فرستادمش سر کار .... وقت شناس نیست اصلا ، بخاطر دانشجو بودنش کارش پاره وقت و آزاده از خدامه درسش تموم بشه سر وقت بره سر وقت بیاد 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
دیر که میاد ولی خبر میده بعضی وقتا هم اداره ناهارشو میخوره وقتی عصر کار  داره

شوهر من همون خبرم نمیده

سعی کن تو خونه بهش خوش بگذره زوتر بیاد ،فضای خونه رو شاد نگه دار

عزیزم ربطی به این نداره. روزای تعطیل کلا خونه است. این فقط زیادی اسیر کاره