2821
2789
عنوان

پوشک بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 22 پست
خداییش ببم اصلا آویزون نمیشه من استفاده میکنم

اخه من بچه هام زیاد پی پی نمیکنن منم دنبال پوشکی بودم که از ظهر که میبستم تا شب ساعت نه وده اویزون نشه ولی خوب ببم منو راضی نکرد برا زمان طولانی خوب نیست

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

۲۵ تومن چه ارزون ؟ ۳۶ هس که

اره گلم دیشب دوتا بسته گرفتم اول میگرفتیم 23 حالا شده 25 

هر کی هر قیمتی بتونه میفروشه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
سخت نیس شستنش

نه خیلی خوش پاکن.یه دکتری تو تلویزیون میگفت برای دخترا سعی کنین کهنه بپوشین چون کمرشون با بستن پلاستیک سفت میشه بعدا برای بارداری خیلی خوبه براشون.من میشورم تو آفتاب پهن میکنم 

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
تهران هستین؟

من اصفهانم.یه جاهایی هست که فقط لوازم بهداشتی میفروشن از اونا میخریم ارزون میدن.کاری به قیمت روش ندارن