2821
2789
عنوان

پوشک بچه

212 بازدید | 22 پست

دوستای عزیزم پوشک برای نوزاد چی خوبه؟ هاگیز و جان ب ب رو گفتن . ولی نمیدونم چی بگیرم . بچه ام دو ماه دیگه بدنیا میاد. میخوام یکی دو مدل بگیرم ببینم به کدوم حساسیت نمیده. شما از تجربیاتتون بهم بگین ممنون میشم

مولفیکس چطوره ؟؟ بیشتر در دسترسه

🌹⚘ الله لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به نظر من هاگیز بهتره دختر من به همه مارکی حسایت داشت فقط با هاگیز حال میکرد 😄😄😄

خدا جونم یه چیزی ازت می خوام نه نگی ها میشه من دیر بمیرم اخه نمی خوام بچه ام مثل خودم بی مادر بزرگ بشه توکه بی مادری نکشیدی بدونی چه دردیه😔😔😔

من از ابتدا برای بچه هام مولفیکس میگرفتم بعد که گرون شد مای بی بی خریدم خوب بود وبهش هم حساسیت نداشتن.الان میخرم 25 تومن شماره 4 را.من بارلی وببم را امتحان کردم خوب نبود یه جیش که بچه میکرد اویزون وبد میشد ونم مینداخت ولی از مول ومای راضی ام

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

الان دیگه پریما و پمپرز و هاگیز خییییلی گرون شدن. اصن نمیصرفه.

مای بی بی.  کانفی. مولفیکس. یکی از اینارو امتحان کن..هرکدوم به پوستش ساخت همونو بگیر..اولش یه بسته بگیر امتحان کن چون باید به پوستش بسازه وگرنه رو دستت می مونه

الان دیگه پریما و پمپرز و هاگیز خییییلی گرون شدن. اصن نمیصرفه. مای بی بی.  کانفی. مولفیکس. یکی ...

اینکه میگین به پاش نمیسازه یعنی چی؟؟ من تا حالا هر پوشکی به بچم بستم اصلا تغییری نکرده

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜

من تو خونه کهنه میپوشم.شبا و وقتی بیرون میرم مای بی بی میپوشم.مرسی ام استفاده کردم خوب بود

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
اینکه میگین به پاش نمیسازه یعنی چی؟؟ من تا حالا هر پوشکی به بچم بستم اصلا تغییری نکرده

خب پس خیلی خوبه خداروشکر. اخه بعضی بچه ها به بعضی پوشکا حساسیت نشون میدن. پاهاشون قرمز میشه یا دونه های ریز میزنه.باید سریع پوشکو عوض کنن وگرنه بدتر میشه و پاهاش میسوزه و بچه خیلی اذیت میشه