2777
2789
عنوان

عشق اول🤕

411 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها

توروخدا بگين من چرا اينجوري شدم؟😭

من وقتي ١٦ سالم بود عاشق يه پسره شدم و ٤ سالم دورادور باهاش در ارتباط بودم و خانوادمم فهميده بودن و اون عيچ جوره به ما نميخورد و خانوادم به شدت منو منع ميكردن 

بعدش ديگه خودم ازش زده شدم و سال ها گذشت و عاشق همسرم شدم و ازدواج كرديم و الانم يه بچه دارم كه يه سالشه

ولي همش ياد اون ميفتم ناخودآگاه

يه حس ناشناخته دارم كه ته دلمو قلقلك ميده 

اونم ازدواج كرده 

ولي من يا اينكه عاشق شوهرمم به ياد اونم هستم

چرا فكرش منو به وجد مياره؟بدم مياد از خودم

تورو خدا بياين كمك كنين خلاص شم ازش😰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه کسی هست عشق اولشو فراموش کرده باشه؟؟

😍تیکر تولد یکسالگی 😍زنی را می شناسم من ؛که در یک گوشه ی خانه میان شستن و پختن درون آشپزخانه سرود عشق میخواند نگاهش ساده و تنهاست صدایش خسته و محزون، امیدش در ته فرداست...زنی هم زیر لب گوید؛ گریزانم از این خانه ولی از خود چنین  پرسد: چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟ زنی با تار تنهایی؛  لباس تور میبافد زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند. زنی خو کرده با زنجیر؛ زنی مانوس با زندان تمام سهم او اینست نگاه سرد زندانبان..زنی را می شناسم من؛که میمیرد ز یک تحقیر ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر. زنی با فقر میسازد؛ زنی با اشک میخوابد زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند...زنی واریس پایش را؛ زنی درد نهانش را ز مردم میکند مخفی که یک باره نگویندش چه بد بختی ،چه بد بختی...زنی را میشناسم من؛ که شعرش بوی غم دارد ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد ... بانوان عزيزی كه هر كدام در پس لبخندشان غمی پنهان دارند !

خب هيچي عشق اول نميشه ولي بايد فراموشش كني متاسفانه منم هميش ميترسيدم از اين موضوع ياد دلايل جداييتون بيوفت و سعي كن ب شوهرت خيلي بيشتر نزديك بشي و خيلي ديونه بازي و خاطه سازي كني

قضاوت فقط کار خداست...

اتفاقا من یاد عشق اولم میوفتم خندم میگیره انقد ضایع بازی در اوردم که هر روز خداروشکر میکنم که تو زندگیم نیس🤕

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

میدونی حتی فکربه اون خیانته ب شوهرت.

سعی کن ترکش کنی هروقت یادت اومدسرگرم شو ی آهنگ زیرلب زمزمه کن

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.

هر کسی ممکنه تو خلوتش یه شعله خاموش داشته باشه که تا تو زندگی خودش به مشکلی خورد روشن بشه ، از کجا معلوم اگه با همسرت ازدواج نمیکردی و با اون ازدواج میکردی حالا شوهرت شعله خاموشت بود 

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️
اتفاقا من یاد عشق اولم میوفتم خندم میگیره انقد ضایع بازی در اوردم که هر روز خداروشکر میکنم که تو زند ...

😂😂😂😂

خداجونم ازت خواهش میکنم نی نیم سالم باشه🙏وشوهرم عقلش بیادسرجاش ویکم مهربون وبااخلاق شه😊ممنون میشم اگه برام دعاکنین واسه بهترشدن زندگیم.