2789
عنوان

فرزندخوادگی

258 بازدید | 18 پست

نظرتون راجع به فرزند اوردن از پرورشگاه چیه.هم برا کسایی که خودشون بچه دار نمیشن هم برای کسانی که بچه دار میشن. مثلا من خودم یه بچه دارم ولی دوست دارم یکی هم از پرورشگاه بیارم چون به نظرم سرنوشتشون با داشتن یه خانواده خیلی فرق میکن

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میتونین همیشه منصف باشین وبینشون فرق نزارین؟خیلی تو روحیشون بیشتر تاثیر میزاره اخه

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸

کسی که این کار رو میکنه خیلی آدم بزرگیه بچه بزرگ کردن خییییلیییی کار سختیه از پس همه چیزش بر بیای تامینش کنی

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂

من دیروز ب شوهرم میگفتم 

من خودم دوتا پسر دارم 

ولی دلم‌میخواد چندساله دیگه ی بچه ب فرزند خوندگی بگیرم 

امید بخدا 

ایشالا تا اون وقت از لحاظ کار و بار و مالی مشکلی نداشته باشم 

اگه هم نشه سرپرستی و خرج تحصیلشونو میدم‌تا بزرگ شن 

اینا تو ذهنمه 

به امید روزی که توانشو داسته باشم

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍

من خواهر شوهرم بچه دار نمیشد اورده. خیلی خوبه عاشقشم.باورتون نمیشه انقدر باتربیت و اصولی بزرگ شده . ما خودمون بچه رو لوس میکنیم ولی اون همه کاراشو خودش میکنه مستقله. اجتماعیه برعکس بچه های الان فکر کنم چون تو جمع بوده. حدود ۳ سالش بود اومد

من دیروز ب شوهرم میگفتم  من خودم دوتا پسر دارم  ولی دلم‌میخواد چندساله دیگه ی بچه ب فرزن ...

خب همین الان از این بچه های معنوی رو قبول کنین وماهیانه ی مبلغی واریز کنید تا ثمره ش رو چند سال دیگه ببینید وصد البته خیر وبرکت که توی زندگی براتون میاره، به چشم خودم دیدم والبته که میتونین از نزدیک هم ببینیدش، یا بی سرپرست هستن یا یتیم وبد سرپرست 

[QUOTE=65575207]میتونین همیشه منصف باشین وبینشون قطعی نمیشه گفت ولی مادرا بین بچه های خودشونم فرق میذارن هرچند میگن همتون برا من یکی هستین . ولی من خودم فکر کنم شاید ان قدر به پرورشگاهیه توجه کنم بچه خودم ناراحت شه. چون ادم همش فکر میکنه یه وقت این ناراحت نشه

خب همین الان از این بچه های معنوی رو قبول کنین وماهیانه ی مبلغی واریز کنید تا ثمره ش رو چند سال دیگه ...

اخه الان پول ندارم وگرنه از خدام‌بود 

خودم الان خیلی تنگم‌

ولی حتما وقتی ایشالا رفتم سرکار اولین کاری ک مبکنم‌ همینه 

حتی دلم میخواد بتونم مرتب ازین کارای کمک جهیزیه کمک تحصیل و این چیزا بکنم ولی خوب فعلا خودم کمک لازمم😬 ایشالا در آینده حتما

خدایا شکرت ، خدایاااا عاشقتممممممم ، خدایا مرسی که همیشه کنارمی ، آخه دیگه چی میخوام من 😍😍😍
[QUOTE=65575207]میتونین همیشه منصف باشین وبینشون قطعی نمیشه گفت ولی مادرا بین بچه های خودشونم فرق می ...

دقیقا حرفتون درسته و نکته سختش اینه که تساوی رو بین هر دو رعایت کنین طوری که هیچ کدومشون زده نشه ...در کل کار خیلی سخت و در حال زیباییه

بزرگ مرد تاریخ ایران ،سردار من ،حاج قاسم شهادتت مبارکت باشد سردار، ایرانم یتیم شد و طعم یتیمی را چشیدم 😭...لطفا برای شادی روح سردار شهید حاج قاسم سلیمانی یه صلوات بفرستین🌸