2777
2789
عنوان

اسم پسر

381 بازدید | 26 پست

سلام دوستان گلم ظهر تابستونیتون به بخیر و همراه با کولر😄

دوستان من حاملم البته معلومه چون تیکر زدم😩

به هر حال

بچه م پسره و شوهرم اصرار داره که اسمشو بزاریم کاوان منم اصلا خوشم نمیومد ولی الان که فک میکنم میبینم خوبه فقط هرچی گشتم معنیشو نتونستم پیدا کنم.کسی معنیشو میدونه عایا؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید مرسی اَه😁

💋❤️خــدایـا مـرســی بابـت ایـن هـديه قـشـنگـت💋❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسم قشنگي نيست اسمي بزارين با معنا باشه

میگه تو بیمارستان وقتی زایمان کردی نمیزارم اصلا باخبر شی زودی میرم اسمشو ثبت میکنم.خلاصه چه بخوام چه نه همون کاوانه.البته ما کوردیم و گفتنش به لهجه کوردی فرق داره و بهتره

میگه تو بیمارستان وقتی زایمان کردی نمیزارم اصلا باخبر شی زودی میرم اسمشو ثبت میکنم.خلاصه چه بخوام چه ...

اگه اسم كوردين كه اوكيه و سخته تلفظش

خودتو دوس داشته باش از تو فقط یدونه هست✨🤍

دوستم تو دانشگاه کرد بود اسم شوهرخواهرش دیاکو بود من خیلی خوشم اومد از این اسم 

کردا اسمای خیلی قشنگ و خوش اوایی دارن میتونی بیشتر تحقیق کنی کاوان چیه اخه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

عزیزم چجوری میخواین اسمی بذارین ک معنیشو نمیدونین؟البته نظرتون محترمه

مدتی هست زخم دل من خورده نمک /از کس وناکس وبیگانه شنیدم متلک /رحمه الله علی الحب حسین بن علی/سرارباب سلامت حرف مردم ب درک❤️🌹❤️هرکس ب کسی نازد ماهم ب علی نازیم ...باافتخار شیعه ی مولاعلی(ع)
دوستم تو دانشگاه کرد بود اسم شوهرخواهرش دیاکو بود من خیلی خوشم اومد از این اسم  کردا اسمای خیل ...

آره اسمای زیادی داریم ولی گیر داده به این امروز این تایپکو نشونش میدم که قانع شه.میگم بهش خوووب بابا من نه ماه و نه روز و نه ساعت تو شکم و پشتمم بچمو حمل میکنم اونوقت تو اسمشو انتخاب کنی ولی نه کارساز نیس روش

آره اسمای زیادی داریم ولی گیر داده به این امروز این تایپکو نشونش میدم که قانع شه.میگم بهش خوووب بابا ...

بگو یه اسمی بذار هم معنی درست حسابی داشته باشه هم بچه پس فردا خجالت نکشه

باز تصمیم با خودتونه خدا نی نی تو حفظ کنه💕

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹