2777
2789
عنوان

بارداربیاین

175 بازدید | 7 پست

شماها هم توبارداری از همسرتون متنفر شدین .... من خیلی دوسش دارم اما از وقتی استراحت مطلقم ساعت ۳ میاد خونه تا ۶ میخوابه ۶ میره بیرون ۹ میاد ی ده دیقه خونه بعد میره تا یازده شب خونه مامانش از خودشو خانوادم متنفرم غذاهایی ک مادر شوهرمم میپزه واسم بو میده بوی گند آشغال مونده میدم شوهرم میخوره یا میریزم دور شماها هم اینجوری شدین هرروز با شوهرم دعوا میشه 

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچت دختره اگه بداخلاقی

اصلا بداخلاق نیسم حالت تهوع میگیرم میبینمشون ... دعوام داد وبیداد نیست مثلا بهش میگم تو خانوادت مهمتر ازماست برو همونجا زندگی کن خونه ام نیا

ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

من برعکس شمام،شوهرمو از قبل بیشتر ‌‌‌‌‌‌‌دوست دارم،،ویار اینا هم اصلا نداشتم،نه حالت تهوع ،نه اینکه از کسی یا چیزی بدم بیاد،،همه هم میگن خوش اخلاق شدی،،،،بچم پسره

من شنیدم میگن کسی که به همسرش ویار پیدا کنه،یا کلا ویارش بد باشه بچش دختره

بعضی مردا فک میکنن فقط زمانی کارشون داری باید باشن الان که شما استراحتیو اینم میگه حوصلش سر نره میره بیرون سخت نگیر عزیزم بعضی ادما رو مجبوریم تحمل کنیم مگر اینکه مدام بهش یه کاری بگی درگیرش کنی تو خونه مردا نمیفهمن حضورشون حتی باعث دلگرمیه زنشونه

ولی از من میشنوی باهاش بحث نکن رو بچت تاثیر میذاره بذار بحساب بیخیالیش خواهر منم باردار بود همش حرص میخورد از خانواده شوهرش و گریه میکرد بچش خیلی ناارام بود وقتی به دنیا اومد شب و روز نمیذاشت خواهرم استراحت کنه حتی الانم همونجوریه 

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم