2777
2789
عنوان

ایا کسی واسه بارداریش معجزه دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 151 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من البته انتظارم حدود یک سال و نیم بود ولی دکترا آزمایشای هورمونیمو که نگاه میکردن سر تکون میدادن که ذخیره تخمدانیت صفره چندبار هم دارو و آمپول زدم اصلا تخمک نداشتم😔😔😔

دعای مادرا عجیب گیراست... یادته همیشه میگفتی الاهی پیر شی مامان... چه زود مستجاب شد... از وقتی رفتی یه شبه پیر شدم مامانم😭😭😭😭                  

بارداری منم معجزه بود

فرشته کوچولوی من  عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش ! آخه به بودنت احتیاج داشتم مامان بشه فدای تک تک تار و پودت   

یکی از فامیلای دور دوستم بعد از ۱۰ سال حامله شده بود یهویی!وقتی متوجه شده بود حاملس که تصادف کرده بود تو بیمارستان بهش گفته بودن بارداره!بچش سالم مونده بود

میشه برا ارامشم و زندگیم یه صلوات بفرستین! ممنون

عمووزن عموی من 14ساله ازدواج کرده بودن بچه دارنمیشدن هردکتری بگی رفتن هردرمانی بگی کردن پیش هردعانویسی که میگفتن خوبه رفتن اخرش بچه دارنشدن تااین که عموم دیگه دکترنرفت میگفت بچه نمیخوام دیگه یه مدت بودزن عموم دعواگرفته بودبریم دکترعموم نمیرفت اخرش زن عموم معده دردشدیدی گرفته بودباعموم دعوامیکردمیگفت توحرصم دادی من سرطان معده گرفتم انقددعواهاشدیدبودکه زن عموم قهرکردبره که مامانم وهمسایمون نذاشتن همسایمون زن عموموبرددکتربرامشکل معده اش اونجادرکمال ناباوری میفهمن زن عموم حامله است الان یه دخترداره دیگه بچه دارنشدن بعداون چون اسپرم عموم خیلی ضعیفه دخترش الان10سالشه 

لطفابراشفای مادرم دعاکنید
خواهشا تعریف کن

الان لینک تاپیکم و میزارم

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢

منم يكساله جلوگيري ندارم و باردار نشدم شوهرم حتي نميخواد ببينه علت چيه كلافه شدم حس دوگانه ايي دارم هم ميخوام باردار بشم هم نميخوام 

خانمهاي گل 🌹مامانهاي زيبا 👸👰🏼📌بنده كارشناس مامايي📌عضو سازمان نظام پزشكي كشور📌داراي گواهينامه زايمان فيزيولوژيك

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1787031/بچه-ها-معجزه-خدا-برام-اتفاق-افتاد

خوزستان مانند مادر است،کمتر از همه میخورد کمتر ازهمه میپوشد کمترازهمه استراحت میکند و تمام نق و نوق ها را تحمل میکند😢خوزستان تنهاست...😢