2777
2789
عنوان

ایا کسی واسه بارداریش معجزه دیده

| مشاهده متن کامل بحث + 4646 بازدید | 151 پست
سلام  عزیزم ناراحت نباش ببین تو این تایپیک چقد معجزه دیدن همه را بخون ببین مثل من دلت ارام میگی ...

آره. ممکنه منم بعد از کلی عمل و بعد از کلی دارو بعد از چن سال طبیعی باردار شم. ولی دیگه جون و اعصابی میمونه؟ ذوق و شوق الانو دارم؟ همیشه واسه همه چی انقد سختی میکشم تا وقتی بهش میرسم که دیگه واسم ارزش نداره. بار اولم نیس. کل زندگیم همین بوده.

آره. ممکنه منم بعد از کلی عمل و بعد از کلی دارو بعد از چن سال طبیعی باردار شم. ولی دیگه جون و اعصابی ...

عزیزم بخدا منم عین خودتم 33سالمه از21سالکی همش سختی کشیدم روزهای سخت بدی داشتم 31سالکی ازدواج کردم والانم مشکلم بچه دار نشدنه ببین ،منم خیلی دلم میشکنه و گریه میکنم ولی یک وقتهایی یه چیزی تو دلم بهم اعتماد میده که به همین زودی ها خودم طبیعی باردار میشم ،شما هم همینطور مطمئن باش من شوهرم ضعیف بود خیلی تحرک اسپرمش پایینه بعد از کلی دوا تغذیه تهران ابن سینا گفت نرماله ولی سه ماه گذشته و هنوز هیچ خبری نشده تازه کلومیفنم خوردم تاثیری نداشت ولی بازم امیدوارم طبیعی بشم به همین زودی ،تو را خدا ارام باش و توکل کن و بگو خدا به همین زودی ها بده که بتونم لذت ببرم منم برات دعا میکنم ،بیشتر به خاطر استر س حامله نمیشیم باید بیخیالش شیم گلم

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.