2777
2789
عنوان

ختنه

178 بازدید | 14 پست

سلام پسرم سه ماهو ۶ روزشه میخوایم چن روز دیگه ختنش کنیم زمان مناسبیه؟ واینکه بخیه بهتره یا حلقه؟ تو بیمارستان اگه خودمون بخوایم بخیه میکنن یا هرجور که خودشون تشخیص دادن اونکارو میکنن؟ 

صلوات ⁦❤️⁩💜💙💚💛🧡⁦♥️⁩ 

من بخیه کردم عالی بود فقط فقط فقط فقطببر پیش یه دکتر با تجربه و حاذق نکته اش همینه

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........

تو تهران بیمارستانها زیر یکسال رو فقط
با روش حلقه ختنه میکنن

دیر هم شده زودتر ببر الان وقت دمر شدنشه که خیلیی اذیت میشه بچه.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی ماه لود ختنش کردم بخیه بو ی هفته ای بخیه هاش افتاد ده روزه ام خوب خوب شد 

خود دکترش بخیه انتخاب کرد

مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.

عزیزم زمان خوبیه. بیشتر از این لفتش نشده. من پسرم سنتی یا به قول تو بخیه بود خیلی راضی بودم. یه صبح تا ظهر اذیت بود بعدش خوب شد کامل. دکترا هر کدوم یه روشی دارن. باید بپرسید دکترش کدوم روشو داره.

فقط جیش اولی که بعد از بخیه میکنن یه خورده اذیتشون میکنه وگرنه زیاد اذیت نمیشن

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤

اصلا بحث اذیت شدن یا نشدن بچه نیست

بخیه عوارض داره

مثل چسبندگی و عفونت

ضمنا خونریزی داره

ولی حلقه هیچکدوم این مشکلات رو نداره

درمورد اذیت شدن بچه هم فقط به خود بچه مربوطه 

پسر من رو وقتی پرستار اورد بیرون میخندید حتی برای جیش اولش یه نق کوچیک هم نزد کلا اذیت نشد. ولی بچه های دیگه ای بودن که گریه میکردن.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

پسرمن بخیه بود اصلا نه خونریزی داشت نه اذیت شد حین بخیه جیش کرد دوسه بار بعد گریه کرد اومدیم خونه استامینوفن دادیم خوابید همون شد تندتند چربش کردم بخدا اصلا دردنداشت و واقعا راضی بودیم البته من عید شهرستانمون بودیم یع دکتر قدیمی کاره کاربلده زودم خوب شد

مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻
اصلا بحث اذیت شدن یا نشدن بچه نیست بخیه عوارض داره مثل چسبندگی و عفونت ضمنا خونریزی داره ولی حلق ...

اتفاقا دکتر پسر من گفت روش حلقه احتمال عفونت بیشتره چون حلقه زیر پوست رو میشه ولی روش جراحی اینجور نیست

مهربان، مادر من/ ای من از مهر تو در جامه گرم/ ای من از لطف تو در بستر ناز/ هرگز از خویش مرا دور مساز❤
اتفاقا دکتر پسر من گفت روش حلقه احتمال عفونت بیشتره چون حلقه زیر پوست رو میشه ولی روش جراحی اینجور ن ...

با یه سرچ‌کوتاه جواب درست رو  میگیرید

من تعصبی روی مدل ختنه ندارم😆.ولی روش حلقه برای این رونق گرفت چون تو روش جراحی یا بخیه احتمال عفونت و چسبندگی بالا بود دلیلش هم مشخصه چون جراحی میشه و زخم باز هست.تو تهران کمتر جایی زیر یکسال رو بخیه میکنن بالای یکسال رو هم مجبورن چون حلقه براشون کوچیک میشه.البته در هر دوحالت اگه مراعات پزشکی و بهداشتی نشه عفونت پیش میاد. ولی خوب به هر حال همچنان مراکزی هستن که به روشهای قدیمی مسلط ترن و اعتقاد بیشتری دارن.