2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای منم موندم .شوهرم گفت برنجیو چربو چیلی نباشه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
کلم پلو گزینه خوبیست به نظرم    

خیلی خوشمزه میشه با پودر دارچین و پیاز داغ و زرشک و مرغ

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
شامی بدرست

سرخ کردنی و چرب میشه بالاخره .سختم هست 

فسقلی من عاشق این غذاس‌. گوشت چرخ کرده رو با پیاز و نمک و زرد چوبه ورز میدم کتلتای کوچولو درست میکنم میزارم کنار بعد پیاز و تفت میدم هویج رنده شده میریزم فلفل دلمه ای و خلالی خیلی ریز میکنم میریزم رب میزنم حسابی سرخشون میکنم یه لیوان آب میریزم یه خورده که جوشید و ربش از خامی در اومد کتلتارو میچینم توش میزارم آبش کشیده بشه البته نه همش که برنجش خشک نباشه امروز میخوام واسه ناهار درست کنم😥😥😥اوف انگشتم درد کرد

دِلِ مَن هَر چِه غَلَط بود فَراوان کَردی
فسقلی من عاشق این غذاس‌. گوشت چرخ کرده رو با پیاز و نمک و زرد چوبه ورز میدم کتلتای کوچولو درست میکنم ...

باید خوشمزه بشه