سلام خانما اول بگم من قبلا کاربری داشتم الان هر کار کردم وارد نشد، دیشب ما جشن برای دختر عمه ام دعوت بودیم از خیلی وقت پیش دعوت کرده بود یهو ظهر شوهرم تماس گرفتم که برادرشوهرم که بچه اش ۴۰ روزشه هم یه جشن کوچیک گرفتن برا همون دیشب ما رو دعوت کردن منم گفتم اشکال نداره یه دو ساعتی میریم خونه برادرت هم بچه رو میبینم هم هدیه شو میدیم بعد میریم مراسم جشن دختر عمه ام خلاصه ما ساعت ۸ بودیم رفتیم خونه برادر شوهرم تا یه ربع به ده نشستیم خانمش و بچه داخل اتاق بودن اصلا بیرون نیومدن من واقعا ناراحت شدم یه ادم چقدر میتونه بی شعور باشه حتی برا سلام و خوش امد گویی هم نیومد بیرون مادرشوهرم و خواهر شوهرامم بودن دیگه من واقعا ناراحت شدم به شوهرم گفتم بریم هدیه رو هم گذاشتم روی اپن بعد برادر شوهرم فقط با تعجب میگفت حالا کجا میرین یعنی واقعا از کار خانم خودش تعجب نکرده بود
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
دیگه من و شوهرم اومدیم بیرون من به شوهرم گله کردم ولی با صدای بلند شوهرم سرم داد کشید که با من اینطوری حرف نزن اون بی شعور اون گاو اون نفهم سر من چرا داد میزنی اخه شوهرم قرار شد بیاد ما رو برسونه و خودش برگرده من خیلی ناراحت شدم یعنی به شوهر من یه خورده بر نخورده بود که به شعورش توهین شده من قبول دارم برادرشه ولی دیگه تا چه حد که شوهر من دوباره بدگشت همونجا
شاید شرایطش خوب نبوده که بیاد بیرون، منم دخترخاله ام دوقلو هاش تازه بدنیا اومده بودن، دو سه هفته بود، رفتیم نیومد بیرون از اتاق، ما رفتیم داخل اتاق دیدیم طفلک زیاد حال نداره و همش سرگرم بچه هاشه، شیر و پوشک و ...
خانما از این قبیل زیاد کرده اولین بارش نبود مثلا یه بار ما رفتیم خونه شون از اتاقش در اومد رفت دستشویی بعد دوباره رفت تو اتاقش اصلا به من و شوهرم سلام هم نکرد