2777
2789
عنوان

بارداری

103 بازدید | 13 پست

بچه ها ممکنه شکم هم قولنج بشه اونم تو بارداری ؟؟؟

من از دیشب زیر دلم داره میکنه اصلا دلم یه جوریه همش یه جاش درد میکنه اصلا نخوابیدم از کمر درد و دل درد الانم میخوام برگردم به پهلو بخوابم یهو یه جای دلم تیر می کشه بعد دیگه نمیتونم تکون بخورم

خیلی نگرانم نکنه اتفاقی افتاده 😔 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 
عزیزم بد به دلت راه نده ، استراحت کن ، راه هم نرو ، قبلش کار سختی نکردی؟ چیز سنگینی بر نداشتی ؟ زیاد ...

نه کار سنگین نکردم نمیدونم چرا اینطوری شدم 

قدر مادر را فقط نوزادی میداند که اگر تنی عطر مادرش را ندهد آن را پس میزند گمانم تنها اوست که میداند هیچکس جز مادر ارزش معشوق بودن را ندارد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این دردا طبیعین.منم تو بارداری درد داشتم به دکترهم گفتم گفت خداروشکر کن که درد داری یعنی بارداری سالمی داری.میگفت مگه بارداری بدون درد شکم پهلو میشه.شبا چرب میکردم شکم و پهلوم

عزیزم این دردا طبیعین.منم تو بارداری درد داشتم به دکترهم گفتم گفت خداروشکر کن که درد داری یعنی باردا ...

آخه تا حالا اینطوری نشده بودم دل درد که داشتم ولی نه تا این حد که نتونم تکون بخورم 

نه کار سنگین نکردم نمیدونم چرا اینطوری شدم 

دردت مثل حالت پریودیه ؟ ببین هرچی اروم تر باشی و تصمات بهتری بگیری بهتره و به خودت کمک میکنی . پس یه نفس عمیق بکش و با خودت رو راست باش . از غذایی که شب خوردی شروع کن . از کار  از نوع درد ؟ هر چی که هست ارامش خودتو حفظ کن ، چیزی تا صبح نمونده ، اگر میبینی دردت مثل پریودیه . مثل یه خانم گل بالغ یا شوهرتو بیدار کن برو دکتر یا  اژانس بگیر برو . اصلا هم استرس نگیر . فقط واسه محکم کاری و چک همین و بس . نی نی خوشگلت ناراحت میشه اگر هورمونای ناراحتی هی بهش تزریق کنیا . حواست باشه

به دکترت بگو فوقش یه سونو مینویسه خیالت راحت میشه

😔😔امروز اومدیم روستا پیشه مادربزرگم فعلا تا فردا که نمیتونم برم دکتر باید برگردیم شهرمون

دردت مثل حالت پریودیه ؟ ببین هرچی اروم تر باشی و تصمات بهتری بگیری بهتره و به خودت کمک میکنی . پس یه ...

دیشب که انقد حالم بد بود اصلا شام نخوردم 

تا حالا دلم اینطوری درد نکرده بود هر دقیقه یه جاش درد میگیره انگار که قولنج شده یهو تیر می کشه طوری که نمیتونم تکون بخورم

تیر کشیدن شکم به خاطر جا باز کردن رحم. رحم داره کش میاد که بچه توش جا داشته باشه واسه همینم درد داری ...

خدا کنه به خاطر همین باشه تا به حال دل درد اینطوری نداشتم

خدا کنه به خاطر همین باشه تا به حال دل درد اینطوری نداشتم

از همین هفته ها شروع میشه. دردی که مثل پریود نباشه مال جا باز کردن رحم هستش و هر دفعه معمولا دو سه روز درد داری. البته همیشه دردش غیر قابل تحمل نیست. ولی اگر دیدی خیلی خیلی شدیده و خوب نمیشی برو دکتر

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍
از همین هفته ها شروع میشه. دردی که مثل پریود نباشه مال جا باز کردن رحم هستش و هر دفعه معمولا دو سه ر ...

الان از دیشب دل درد گرفتم انقد درد داشتم که ننوشتم سرسفره بشینم غذا بخورم

الان از دیشب دل درد گرفتم انقد درد داشتم که ننوشتم سرسفره بشینم غذا بخورم

به خاطر اینکه خیالت راحت بشه یه دکتر برو.استرس نداشته باش تو بارداری درد زیاده گلم. انشالله که صحیح و سلامت بیاد بغلت

پسرم ❤ منو بابایی عاشقتیم . خوش اومدی😍😍😍