2777
2789

سلام. اول بگم من کنکوری سال ۹۴ هستم و خوندن تجربه ی من خالی از لطف نیست.

تجربه ی من اینه که تقریبا ۸۰ درصد افراد ایرانی اعتقاد دارن انتخاب رشته ی اشتباه کردن. اونم نه انتخاب رشته ی کنکور. بلکه انتخاب رشته ی دبیرستان!!!

خود من سال ۹۱ که دوم دبیرستان میرفتم باید انتخاب رشته میکردم. و چه رشته ای رفتم؟ انسانی نرفتم چون حفظیاتم خوب نبود! ریاضی نرفتم چون فیزیک خوشم نمیومد! رفتم تجربی چون دوستامم تجربی رفتن دورهم خوش باشیم. هرچند من از بچگی از خون و آمپول تماااام چیزهای مربوط به بیمارستان متنفر بودم. به همین مسخرگی و بچه بازی ای من داوطلب تجربی شدم. حالا بگذریم که تجربی فقططط در حد یکی دو فصل فیزیکش کمتر بود و تعداد داوطلبان کنکور تجربی از مجموع داوطلبان ریاضی و انسانی بیشتر بودن. بگذریم. این از اشتباه اول.

سال ۹۴ کنکور داشتم و از یکسال قبل واقعا شروع کردم درس خوندن و از اول هدفم رشته های شناور بود که از تمام رشته ها میتونن برن مثل مدیریت حسابداری اقتصاد و... یعنی ار رشته های تخصصی تجربی واقعا بیزار بودم.

از اونجایی که من تو کل دوران تحصیل واقعا نفر اول همه جا بودم، خب مدرسه مطمئن بود من حتی اگه سال اول هم پزشکی یا پیراپزشکی نیارم، دیگه سال دوم حتما میارم. ولی من نمیخواستم دوباره اشتباه کنم و بخاطر اسم پزشکی، دوباره یه اتتخاب اشتباه کنم.

سه سال پیش همین مواقع ها رتبه ی منم اومد و رتبه ی خیلی خوبی بود. انتخاب رشتمو انجام دادم، از  اول شروع کردم حسابداری و مدیریت و اقتصاد انواع گرایش ها رو زدم و حتی یک دونه رشته ی اصطلاحا "دهن پر کن" نزدم. خداروشکر خانواده ای هم نداشتم که حاضر باشن به هررررر قیمتی رشته ی مورد علاقه ی اونا رو بخونم..

ادامه کامنت اول

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

نتیجه ها شهریور ماه اعلام شد و من مدیریت یکی از بهتریییین دانشگاهای تهران قبول شدم. واقعا خوشحال بودم. فرداش رفتم مدرسه پروندمو برای ثبت نام بگیرم

(تو پرانتز بگم که من یکی از بدترین مدارس دولتی تهران میرفتم و این مدرسه قرن به قرن یکدوووونه قبولی دانشگاه سراسری نداشت.)

رفتم پرونده بگیرم پرسیدن چی قبول شدی با خوشحالی گفتم مدیریت روزانه فلان دانشگاه تهران. انگار آب یخخخخ ریختن رو ناظم و مشاور و همه. حالا میگم مشاور فک نکنین مشاور، یه آدم بی خاصیت پیر که حتی اسم رشته ها رو بلد نبود فقط حقوق میگرفت. بعد مشاور با قیافه ی اندوووهگیییین گفت آخییییی یعنی حتی پرستاری و زیست شهرستانا هم نیاوردی؟؟ درحالی که هرکس ذره ای تجربه داشته باشه میفهمه رتبه ی من تو تهران به راحتی پرستاری میاورد و خودم بودم که مدیریت خواستم. یک سری پیشفرض ها وجود داره که مثلا هرکی میره ریاضی خب قطعا اولویتاش برق و کامپیوتره! هرکی میره انسانی قطعااا حقوق دوست داشته! و هرکی میره تجربی بی برو برگرد باید پیراپزشکی بزنه حتی تو بدترین انشگاه ابران. خلاصه اون روز با اوقات تلخی پروندمو گرفتم و دیگه هیچوقت اون ناظم و مدیر رو ندیدم. من بودم و انتخابم. الان که ترم اخر هستم خیلی خوشحالم که نذاشتم دیگران برام انتخاب کنن. چون من حتی اگه داروسازی هم میرفتم باز دو روز آفرین باریکلا میشنیدم بعدش من بودم و علاقه ای که وجود نداره.

کنکوریای نی نی سایت. خسته نباشید و ایشااا که نتیجه تلاشهاتونو گرفته باشید. خواهش میکنم خودتون باتوجه به علاقه ی خودتون انتخاب رشته کنید. رده بندی رشته ها که از قدیم در ذهن همه وجود داره رو بریزید دور. رشته ی پزشکی واسه کسی که دوستش نداره مصیبته. و رشته مهندسی کشاورزی یا هر رشته ای که تو ذهنتون سطح پایینه، برای کسی که دوستش داره سرشااااار از لذت و علاقه و موقعیت های خوب شغلیه.

در ضمن از مشاور برای انتخاب رشته اگر استفاده میکنید، ازشون در این جهت استفاده کنید که اگر رشته ای رو نمیشناسید بهتون معرفی کنه و کارایی از این قبیل. هرگز اجازه ندید رده بندی ذهنیش از اولویت رشته ها رو به شما تحمیل کنه.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همه چی صحیح ولی  اولویت ریاضی کامپیوتر نیستا😑

برق رو هم نوشتم. بحث اینه که اصلا چیزی به اسم اولویت عام وجود نداره. برای هر شخصی اولویت متفاوت از دیگران وجود داره

عزیزم حرفت کاملا و صد در صد درسته. من خودم جز اون عده ای هستم که رشته ی لیسانسم رو دوست نداشتم٬ سال آخر با اصرار تغییر رشته دادم و انسانی خوندم ولی خانواده ام تنها به شرطی که حقوق بخونم قبول کردن. توی اون سن برای من مقاومت مقابلشون خیلی سخت بود٬ رتبه ی کنکورم هم خیلی خوب شد و به راحتی بهترین جا حقوق قبول شدم..... الان می گم کاش بیشتر مقاومت کرده بودم. البته به هر حال برای فوق و دکترا عوض کردم و رفتم سمت همون رشته هایی که خودم علاقه مندم.

البته کلا تجربه ی درس خوندن توی دانشگاه خیلی خوب تجربه ی اجتماعی خوبی بود برام٬ حقوق رو هم به ذاته ازش بدم نمی آد٬ فقط توی ایران چون خیلی از قوانین حوزه ی مدنی و جزا  رو غیر عادلانه می بینیم برام حقوق خوندن واقعا طاقت فرسا بود...

اگر سوالی در مورد مهاجرت٬ ویزای تحصیلی٬ پناهندگی و... در اروپا دارین می تونین ازم بپرسین٬ سعی می کنم جواب بدم. 
برق رو هم نوشتم. بحث اینه که اصلا چیزی به اسم اولویت عام وجود نداره. برای هر شخصی اولویت متفاوت از د ...

برق درست بود رتبه بالاها میرن

البته من خودم هیچکدومشو نخوندم

ولی خب کامپیوتر رتبه پایین ترا میرفتن

دقیقا هر کس علاقه ای داره😘😘😘😘😘😘

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد.... 

خیلی خوب گفتی‌ منم وروریِ سال ۹۳ هستم. 😊 با این تفاوت که تعریف نباشه درسم عااالی بود و همه بهم گفتن برو تجربی یا ریاضی. به حرف دلم گوش دادم و رفتم انسانی چون از همون دبیرستان عاشق رشته های دانشگاهیش بودم. 

و اون چیزی ام که دلم میخواست رفتم. 🤗😍

ادم باید واسه هرچیزی بره دنبال علاقه و استعدادی که میدونه داره و میدونه توش موفق میشه.  حرف مردم بادهواست. 

💚خداجونم هزاران بار شکرت.👸
من رتبم پنج هزار و چهارصد تجربیه رشته خوبی قبول میشم؟

تا به چه رشته ای بگی خوب. رشته ی خوب چیزیه که بهش علاقه داری. در کل رتبت خیلی خوب هست برای منطقه ۱ خصوصا. ایشالا درست اتتخاب کنی و موفق باشی

عزیزم حرفت کاملا و صد در صد درسته. من خودم جز اون عده ای هستم که رشته ی لیسانسم رو دوست نداشتم٬ سال ...

کاش از تجربیات شما استفاده کنن نی نی سایتی ها و دیگران. واقعا یه رشته بدون علاقه شبیه شکنجه میمونه. خدا رو شکر بعدا جبران کردید 

خیلی خوب گفتی‌ منم وروریِ سال ۹۳ هستم. 😊 با این تفاوت که تعریف نباشه درسم عااالی بود و همه بهم گفتن ...

آفرین به شماااا. هم به خودتون لطف کردید هم جامعه. به نظر من به نظر من پزشکی که دائم خطای پزشکی انجام میده و معلم و مهندسی که کارایی پایینی داره، کسایی هستن که بدون علاقه و صرفا از سر انگیزه های مادی یا پز دادن، وارد این رشته ها شدن.

چرا دیگه کامپیوتر نرم افزار دومین رشته ریاصیه حتی از دید خیلیا اولی!و یه دانشگاه خوب مثه صنعتی شریف ...

😑😑😑😑😑اولی!

من میدونم هر کس علاقه ای داره و ب هیچکس مربوط نیس کی چی میخونه

ولی خدایی هر سال رتبه برترا حتی از اول تا سوم مصاحبه میکنه همشون یا میگن برق یا مکانیک...

حتی دانشگاه ازادم فقط برق و مکانیک و عمرانش با کنکوره

بقیش بدون کنکور میگیره

پَ بُزرگــــ   میشــــَـم...واسه هر کـــی که کوچـــــیکم کرد....