بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ممنون عزیزم ماستش حتما باید چکیده باشه؟اخه ماست پرچرب دارم ولی چکیده نیس توفیلم اموزشیه میگفت اگه چک ...
نه شل نميشه مثلا من ماست سون قبلا استفاده ميكردم خوب ميشد اما ايندفعه يه كيسه برنج ايرانى رو تميز شستم و خشك كردم و ماست ته چينو ريختم توش و آويزون كردم تا آب اضافه اش بره،باورت نميشه چقدر رو طعم ته چينم اثر گذاشته بود خيلى خيلى بهتر شده بود
بگو ستاره دردانه در انزواى رصدخانه كدام كوزه شكست آنروز؟ كه با گذشتن نهصد سال هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....
ممنون عزیزم ماستش حتما باید چکیده باشه؟اخه ماست پرچرب دارم ولی چکیده نیس توفیلم اموزشیه میگفت اگه چک ...
با ماست یونانی درست کن خیلی خوب میشه
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"
"من بسیار ثروتمند، بسیار، زیبا و بسیار غمگینم" ................................................................................................................ می توان همچون عروسک های کوکی بود/با دو چشم شیشه ای دنیای خود را دید/می توان در جعبه ای ماهوت/با تنی انباشته از کاه/سالها در لابلای تور و پولک خفت/می توان با هر فشار هرزه دستی/بی سبب فریاد کرد و گفت/"آه من بسیار خوشبختم"