2777
2789
عنوان

اولویت همسر

356 بازدید | 23 پست

بچه ها بهترین راهکار واسه اینکه یکم تو اولویت قرار بگیرین برای همسرتون. چیه؟

شوهر من خیلی خوبه ها ولی یه ایراد داره اونم اینکه همه کار میکنه به همه کمک میکنه در اخر خسته و کوفته واسه من وقت میذاره

بابا ول کنید این مردای بدبخت رو

طفلی شوهر من از 7صبح رفت کار تخصصیش

تا ساعت 3

یه ناهار خورد بدو رفت پی اونیکی  کارش

تو این شرایط اذیت نکنیدشون

تو هم همراهش شو

وقتت رو اینقدر پر کن که به این چیزا فکر نکنی 

وقتی هست قدر بدون

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بابا ول کنید این مردای بدبخت رو طفلی شوهر من از 7صبح رفت کار تخصصیش تا ساعت 3 یه ناهار خورد بدو ر ...

اگه شوهرم میرفت دنبال کار دلم نمیسوخت

اما میره دنبال کار دیگران 

داییش تصادف کرده دوتا پسر داره اما شوهر من میره دنبال کارای ترخیص ماشینش و فروشش هی میره تو جاده دنبال کاراش من دلم هزار راه میره

اواویت باید همسر باشه.نمیدونم والا میتونی با زبون خوش ازش بخوای😁

با زبون فایده نداره هرچی میگم میگه مادرم چشم امیدش به منه و جز من کسیو نداره و دعای خیرش میمونه واسم و فلان 

اگه شوهرم میرفت دنبال کار دلم نمیسوخت اما میره دنبال کار دیگران  داییش تصادف کرده دوتا پسر دا ...

اشکال نداره

صبوری کن

زندگی همینه دیگه

خدا جای دیگه دستتون رو میگیره

دیگه چیزی نمونده 😊 من رویاهامو میسازم 👩‍⚖ همینطور که تا الان ساختم  .برای آرزوهاتون بجنگید تا فرصت هست
اگه کاری باشه اره برا خانواده منم میکنه  کلا هرکی کار داشته باشه شوهر من داوطلبه

خوب چه اشکالی داره آدم کاری از دستش بربیاد حتی برای غریبه هم انجام بده.

به نظرم شما هم همراهی اش کن

هم حال خودت بهتر میشه

هم همسرت خوشحال میشه

خوب چه اشکالی داره آدم کاری از دستش بربیاد حتی برای غریبه هم انجام بده. به نظرم شما هم همراهی اش کن ...

زیاده از حدش سخته

من همیشه آخرم 

دو سه روزه نه شب میاد خسته و کوفته