2777
2789
عنوان

میترسم

231 بازدید | 22 پست

حدودنیم ساعت پیش یهوبرقامون رفت فقطم برقه خونه ای ما بعدمن رفتم بیرون ببینم چه خبر وقتی رفتم درونیم بازگذاشتم تابرم برگردم شاید۳۰ثانیه طول کشیدبعدازچند دقیقه گفتم برم چراغارو روشن کنم شایددرست شده باشه وقتی کلیدپریزروزدم چراغاروشن شدبعدکولروهم روشن کردم..حالاکه فکرمیکنم‌میگم‌نکنه یکی عمداهمچین کاری کرده که بیاد داخل خونه شایدتوهمین فاصله وکه رفتم تادم مجتمع وبیام توخونه یکی امده باشه داخل قایم شده باشه؟؟(خودم پسرم تنهام شوهرم سرکاره گوشیشم نمیتونم جواب بده))میترسم ازجام پاشم خونرونگاه بندازم

زندگی من شوهرم وپسرم😍😍

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در خونه رو باز بذار بعد خونه رو چک کن یا پاشو برو خونه بابات در خونه ام قفل کن 😐

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

ما هم ا‌پارتمانیم ازین اتفاقا ک برق واحد ما فقط قط بشه افتاده ...نترس 

کاش زندگی دکمه ی آف داشت!!!نه حوصله ی مرور خاطره دارم...نه حوصله ی اتفاقی جدید...خواب...دلم یک خواب عمیق میخواهد ،بدونِ ترس...بدون اضطراب...بدون فکر!

[QUOTE=65537239]باهمسایه ها رفت وامدنداریم.[/QUOTE]

نداشته باشين تا صبح ميخواى چيكار كنى با ترس برو زنگ در خونه ى يكيشونو بزن بگين با هم خونتونو بگردين بچتم با خودت ببر 

ولى من بودم خودم تمام خونه رو ميگشتم خيالم راحت شه