2777
2789
عنوان

فیلم پدر

| مشاهده متن کامل بحث + 588 بازدید | 40 پست

بچه ها من نفهمیدم یهو چه جوری خانواده ی لیلا و حامد همشون مردن؟؟؟

من رادین کوچولو کاربر سال ۹۵ هستم نتونستم با همون کاربریم بیام و با کاربری جدید اومدم، اسم کاربری جدیدم هم از شیرین زبونی پسرمه که به نوشابه میگه شیبادا   

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با اینکه میدونم خیلی تخیلی هس ولی بازم دوس دارم نگاه کنم😎😎

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️
منم دقیقا مث تو😃میگم کاش پدرشوهرم منم مث علی آقا بود😑😑😑😑

منم ميگم اي كاش ٣/٤سال ديگه ي شوهر مث حامد خدا برام نازل كنه از بس ماهه اين بشر 

لامصب خوشتيپ تووووويي(حامد)بقييه اداتم نميتونن دربيارن😐😂😍

من که همش میگم درد بلای حاج علی بخوره تو فرق سر پدرشوهرم

انشالا انشالا😆😆

لعنت به شبهای بعد از توووووو  به دردی ک ماند از توووووو.....‌‌  به دادم نمیرسی.....  رفتی آواره شد خانه😢ماندم غریبانه😭لعنت به بی کسی💔🤦‍♀️

حوب نیست دیشب دیدم خیلی گریه کردم روحیم پکید اصن

۲۴مرداد رسما نامزد شدم💑💍 ۴ماهه نامزدم ❤😍🍓تیکرمم تیکر بارداری نیست😝تیکر عیده😆 دوس دارم عیدو تو فروردین انشالله عقده😩😩😩💒💐👰

یه جا شنیدم تو یه مصاحبه بازیگر نقش حامد گفته از کجا معلوم شاید حامدم زنده موند به نظرتون می تونه مرگش الکی باشه نمیره؟ خوب میشه اگه نمرده باشه 

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 

امثال همین فیلماس ک دختر پسرای مارو تو رویا میبره و توقع همچین زندگیایی رو دارن 

اما وقتی ازدواج میکنن میبینن همه توهمی بیش نبوده و اینجور زندگیا فقط ماله فیلمای ایرانیه اون وقته ک دعواها و پشیمونیا شروع میشه و نهایتن جدایی

❤️ الهي و ربي من لي غيرك ❤️                           💙پروردگارا بغير از تو كسي را ندارم 💙