2777
2789
عنوان

ماشین تیگو ۷

| مشاهده متن کامل بحث + 9221 بازدید | 31 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷۷ ثبت نامشه عزیزم

مبارکت باشه گلم

مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که می‌بینی آتشی در دلت بر پا می‌شود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون می‌کشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بی‌اعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش می‌زنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانه‌ات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی می‌شوی که در تمام ساعات روز می‌توانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط می‌توانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر.    ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤                       

من برادرم همین چند وقت پیش این ماشین خرید خیلی هم راضیه به نظر منم از نظر قیافه هم تیگو ماشین خوبیه
خدمات پس از فروشش هم خوب بود از نمایندگی مدیران خودرو غبیشاوی تو خوزستان ماشینشو خرید
اگه خوزستانی این شماره نمایندگیشه 061152624394/09166537807

مرسی عزیزممم هنوز که نخریدم. دلم زیاد باهاش نیست

بخر به نظرم تا گرون تر نشده اگه خوزستانی می تونی از نمایندگی غبیشاوی به صورت اقساطی هم بخری
برادر من که خیلی راضی هستش از ماشین  

من خودم همین قبل عید تیگو خریدم از نمایندگی یاسین صدری تو بندر ماهشهر به صورت اقساطی هم ماشین خریدم  کلی شرایط خوب
خدمات پس از فروش خوبی هم داره  شماره نمایندگیشم 09166506495/09356339664

مرسی عزیزممم هنوز که نخریدم. دلم زیاد باهاش نیست

چرا ماشین خوبیه داخلشم خیلی خوبه به نظرم بخر تا قیمتش بالاتر نرفته من خودم از نمایندگی به صورت قسطی خریدم اگر ماهشهری از نمایندگی
یاسین صدری می تونی مشاوره بگیری عزیزم

ظاهرش که خیلی خوشگله. خیلی دوسش داشتم ولی میخوام بدونم ارزش خریدنش و داره. اذیت نمی کنه...

اره به نظر من که برای خانم ها هم مناسبه من خودم از نمایندگی فرخنده فتاحی  به صورت اقساط بلند مدت میشه خرید  از نظر ظاهری
هم خیلی خوبه

برای خرید تیگو با شرایط عالی نمایندگی فتاحی بهترین گزینست اگر تهرانی توهم از همین نمایندگی بخر کارشم واقعا عالی هستش
 شمارشم بخوای می تونم بهت بدم تماس بگیری