بچه ها کسی ماشین تیگو ۷ داره یا اطرافیانتون دیدین کسی رو که خریده باشه؟ راضی هستین؟؟؟ با این اوضاع گرونی تنها ماشینی که بودجه بهش می خوره همین ماشین چینی هاست... لطفا اگه تجربه ای دارین بهم بگین. ممنون
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
من برادرم همین چند وقت پیش این ماشین خرید خیلی هم راضیه به نظر منم از نظر قیافه هم تیگو ماشین خوبیه خدمات پس از فروشش هم خوب بود از نمایندگی مدیران خودرو غبیشاوی تو خوزستان ماشینشو خرید اگه خوزستانی این شماره نمایندگیشه 061152624394/09166537807
من خودم همین قبل عید تیگو خریدم از نمایندگی یاسین صدری تو بندر ماهشهر به صورت اقساطی هم ماشین خریدم کلی شرایط خوب خدمات پس از فروش خوبی هم داره شماره نمایندگیشم 09166506495/09356339664
چرا ماشین خوبیه داخلشم خیلی خوبه به نظرم بخر تا قیمتش بالاتر نرفته من خودم از نمایندگی به صورت قسطی خریدم اگر ماهشهری از نمایندگی یاسین صدری می تونی مشاوره بگیری عزیزم
برای خرید تیگو 7 می تونی از نمایندگی مدیران خودرو فرخنده فتاحی این ماشین بخری با قیمت مناسب و با پیش پرداخت کم شماره نمایندگیشم 02166646530/02166612005
برای خرید تیگو با شرایط عالی نمایندگی فتاحی بهترین گزینست اگر تهرانی توهم از همین نمایندگی بخر کارشم واقعا عالی هستش شمارشم بخوای می تونم بهت بدم تماس بگیری