2777
2789
عنوان

پخش شدن عکس 😬😬😬😬

| مشاهده متن کامل بحث + 3833 بازدید | 35 پست
یعنی چی دقیقا ؟ من ازکجا بفهمم گذاشتن کجا

عزیزم ی نصیحت خواهرانه میکنم ناراحت نشی. خدایی لیست تاپیکهایی که زدی رو خودت ببین؟؟ بجز جلب توجه چیز دیگه ای داره؟؟ نکن اینکارا رو زشته..میدونم جوونی آرزو داری اما رویا پردازی حدی داره

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

اگه دوست نداشتی و برات مهم بود که عکسات پخش نشه چرا پیجت باز بود و قفل نکردی؟؟؟

اخه باشوهرم مشورت کردم ،گفتم عکس باحجار بذارم 

گفت اشکال نداره .به این جاش فک نکرده بودم 

الان چون بیشتر توی فضای اداری هستم ،و همکارام بد فکر نکنن .

برام مهمه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یکبار خطاب به خودت میگی عنترریشو یکبار پشت سرش تاپیک میزنی از همه خوشگلتری!!! 

یکبار میگی عاشق استاد ۷۰ ساله ات شدی یکبارمیگی از کوچیکی جای پدرم همه ی مرد زن دارهای مسن رو دوست داشتم..خلاصه حال و روزت خوب نیست...حواست باشه اینجا حالتو میگیرن اساسی

چقدر نی نی سایت بی در و پیکر شده.متاسفم برای این مدیریت.دیگه هرگز نمیام.ده سال پیش کجا و الان کجا

یکبار خطاب به خودت میگی عنترریشو یکبار پشت سرش تاپیک میزنی از همه خوشگلتری!!!  یکبار میگی عاشق ...

وا چرابهش گیردادی خانوم 

تاحالا دعواندیده بودم تواینجا😂

آی ام امام رضایی😍.       خدایا هرچی دارم تو دادی شکرت به همه چیز   ❤  همیشه بهم  حواست هست .                         👼🏻👣❤ چند سال گذشت ولی هنوز نی نی نیومده. اما من به مهربونی خدا دلگرمم ومطمن و میدونم هروقت درست ببینه خلق بچم براش کاری نداره. پس ایشالله تا اونروز منتظر و با امید میمونم. مرسی خداجون که امام رضات روبه ما دادی. منت بزرگی سرمون گذاشتی. امام رضا روصداکن تا دست محبتش روببینی ! نا امیدت نمیکنه چون مهربونه !

خب اشتباه کردی که عکس گذاشتی اونم عکسِ خودتو 

توی این دوره وزمونه که وقتی آدم توی خیابون راه میره ازش عکس میگیرن میزارن توی اینیستا خب آدم چرا بیاد عکسشو مستقیم بزاره توی اینیستاگرام

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
دعوا کرد؟ چقدر وقیح 😯

میگفت دروغ میگی 

الکی میگی ،ازعکس های اینستا من  قیافم خوشت نیومده وبهونه میاری .

الکی نگو

گفتم به خدا شوهر دارم حلقه دستم تو عکس ها هس

تااخرین لحظه میگفت دروغ میگی وفحش

وا چرابهش گیردادی خانوم  تاحالا دعواندیده بودم تواینجا😂

اولا گیر دادن اصطلاح خوبی برای شما که خانم خوبی هستی نیست و من اجازه نمیدم کسی باهام اینطور حرف بزنه. دوما من با سارینا بودم خودش هم میدونه منظورم رو.یادم نمیاد خطاب به شما حرفی نوشته باشم!

😄😄😄😄😄 اره منم دقیقا یادم مونده این تاپیکارو😂😂😂

نیازی نیست یادمون بمونه تو لیست تاپیکهاش هست عزیز

😑😑  فقط به حرفات میخندم😂😂 بچنظرم شمادوست داری توهین کنی اول به اون حالا من

خداحافظت...

اولا گیر دادن اصطلاح خوبی برای شما که خانم خوبی هستی نیست و من اجازه نمیدم کسی باهام اینطور حرف بزنه ...

شما بی دلیل حرفی نمیزنید عزیزم😊 همیشه دلیل منطقی دارید

الهی مرا آن ده که آن به

اتفاقی نمیفته بابا دیگ مردم بیکار نیستن مثل قدیما ازین مسخره بازیا در بیارن بعدشم این کارا دیگ عادی شده😀😂نگران نباش

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من.... دل من داند و من دانم و دل داند و من