2777
2789
عنوان

بیایید بگید چکار کنم ؟

135 بازدید | 13 پست

منوشوهرم فامیلیم خیلیم باهم خوبیم یکساله شوهرم ورشکست کرد مجبور شدم بایه بچه چهارماهه بیام یه شهر دور،بدون هیچ پس اندازی ولی پدرم گفت من خونه دارم بیایین توش بدون هیچ پولی یکساله نشستیم چون بچم کوچیک بود اینم کار نداشت بابام گفت ماهی 200میدم حداقل سیب زمینی،پیاز تو خونه داشته باشی من اوایل ازدواج تو یه قرعه کشی شرکت کردم سه تومن بود تازه دوماهه اسمم دراومده اصلا خبر نداشت تااینکه بهش گفتم و ب کارتش واریز کردن هر وقت میخواستم ازش پول از همونا نمیداد بهونه میاورد الان میخوام برم پیش حانوادش پولم هیچی نداشتم کارت ازش گرفتم گفتم 500میریزم واسه خودم گفت میخوای چکار  گفتم هیچی میخوام پول باشه بچه همرامه یدفه دیدم داغ کرد گفت اگه ببینم هزارتومن ازش کم شده باشه برگشتی روزگارتو سیاه میکنم جون پسرمم قسم خورد

بخدا عزیزان اصلا هزارتومن نداشت وقتی اومدیم ولی من همینقدر جنم داشتم ک یه پولی پس انداز.کنم حالا فک کرده مال خودش بعدم داشت میرفت گفت اینقدر باباش پول نداده عقده ای شده در صورتیکه الان مفت نشستخ تو خونه تازه بابام خرجیم میده بهم الان خیلی بهم ریختم شبم بلیط دارم بعدازظهر بهش زنگ زدم جواب نداد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم چقدر سخته درسته میگن پدر خانوم پول بده و حمایت کنه داماد عادت میکنه خرجی نده شوهر تو هم عادت کرده بنطر من از همین الان جدی برخورد کن درسته اوصاع مالی داغونه و عصبی بوده و اینا ولی اگه حالا بخاطر رفتار بدش کوتاه بیایی عادت میکنه و ادامه میده 

هنر بزرگ هنر فاصله هاست .آدمها زیاد نزدیک باشند میسوزند و زیاد دور بمانند یخ میزنند،پیدا کردن نقطه درست از فاصله ها رنج و ریاضت بسیار میخواهد                 

نگران نباش دوستم من نمیدونم یسری مردها چرااینجوری میکنن انگار یادشون میره همسرشون پابه پاشون بیشتردارن سختیاو تحمل میکنن ،،عوض تشکرش بود همسرت ولش کن ب سفرت برس پولم لازم داشتی استفاده کن مگه فقط پول اونه چطور سختیا ونداری ماله جفتتونه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   
الان مثلا باد کرده معلوم نیست بیاد دنبالم بانه به نطرتون کارم اشتباه بوده ک پول برداشتم

نه اخه چرا اشتباه بود همین کوتاه اومدنا مردو پررو میکنه اخه چقد زن همه جاکوتاه بیاد

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲   

اخه گفت خودم برات کارت ب کارت میکنم ولی تاحالا چن بار بدقولی کرده بود،من اگه بیفکر بودم ک الان کن پول برمیداشتم حرفش اینه ک تنها پس انداز مون الان تو این شرایط اینه تو خرج میکنی بزار دست من باشه شما بگید من چکار کنم

اخه گفت خودم برات کارت ب کارت میکنم ولی تاحالا چن بار بدقولی کرده بود،من اگه بیفکر بودم ک الان کن پو ...

اگه تنها پس اندازتونه خرج نکن ب شوهرتم بگو نگران نباش خرج نمیکنم بهرحال مسافرته گفتم باهام باشه ولی حواسم هس.البته اگه واقعا خودشم خرج نمیکنه