2777
2789
عنوان

ی کیک بدون فر🌸💜☹

| مشاهده متن کامل بحث + 1262 بازدید | 43 پست
من یه مدته فرم خرابه همش با قابلمه و گاز درست میکنم

راستش من اولین بارمه ک میخوام کیک درست کنم اصن.فر هم در دسترسم نیس نمیدونم چیکار کتم😥

بع یِڪ شَهړ سَړ خَمٖ ڼَګړډَ۾ ټۅ ګِه شَهړۅڼډۍبےپِډَݛ😹👆🏿✨
میشه اموزششو بگین عزیزم

همه چیز طبق ی کیک معمولی فقد کمی بکین پودربیشتربریز وبریز توفنجون تا نمیمه بعد نمیه فنجونا اب بریز بجوش ک اومد اب زیرشوکم کن و روی قابلمت دم کنی بزار

👑یک زن اگر زن باشد ملکه است👑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چیز طبق ی کیک معمولی فقد کمی بکین پودربیشتربریز وبریز توفنجون تا نمیمه بعد نمیه فنجونا اب بریز ب ...

مرسی خواهری

آره عزیزم من قبلا کیک لیوانی درست میکردم عالی میشد همیشه

موادش:

۵ق غ ارد ۵ ق غ شکر ۳ ق غ پودر کاکائو ۳ق غ شیر ۳ ق غ روغن نصف ق چ بکینگ پودر و وانیل 

بعد مواد خشک رو جدا سه بار الک کن بعد بهش کاکائو رو اضافه کن مواد خیس رو هم جدا مخلوط کن اول تخم مرغ هارو خوب هم بزن تا کف کنه بعد شکر و آخر سر شیر و روغن و بعد هم مواد خشک رو بهش اضافه کن اگه کاکائویی دوست ندارین بهش یکم زعفرون و گل محمدی خشک شده اضافه کن طعمش عالی میشه

بعد توی لیوان یا فنجون رو تا نصفه پر کن و بچین توی یه قابلمه و تا همون نصفه لیوانها داخل قابلمه رو پر آب کن و بزار روی گاز وقتی به جوش اومد ۲۰ دقیقه در قابلمه رو با دم کن بزار و بعد از ۲۰ مین زیرش رو خاموش کن و ۱۰ مین بزار همونطور بمونه و درش رو باز نکن بعدش میتونی برداری و نوش جان کنین

میتونی با براش هم لیوانهاتو یکم روغن بزنی که راحت بعد از لیوان در بیاد

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
همه چیز طبق ی کیک معمولی فقد کمی بکین پودربیشتربریز وبریز توفنجون تا نمیمه بعد نمیه فنجونا اب بریز ب ...

فقط اینکه فنجونش شیشه ای باشه؟؟؟

این راحت و خوشمزست. فقط یه کم وانیل هم اضاف کن. مواطب باش آب داخل قابلمه زیاد نباشع وگرنه میره تو فنجونا و خمیر میشه. وقتی هم درش آوردی یه چند مین بذارش رو دستمال اشپزخونخ رطوبتش گرفته بشه.فنجوناتم جنسشون خوب باشه

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
راستش من اولین بارمه ک میخوام کیک درست کنم اصن.فر هم در دسترسم نیس نمیدونم چیکار کتم😥

من پودر کیک حاضری میگیرم . دقیقا طبق دستورش درست میکنم . بعد کف قابلمه رو با روغن چرب کن و مواد رو بریز و دم کنی حتمااا بذار رو درشو ببند . زیر قابلمه هم شعله پخش کن بذار .

هم پف میکنه و هم مغز پخت میشه .

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
آره عزیزم من قبلا کیک لیوانی درست میکردم عالی میشد همیشه موادش: ۵ق غ ارد ۵ ق غ شکر ۳ ق غ پودر کاکا ...

ب این میگن ی توۻیخ کامل😍😍😍🌸

ب این میگن ی توۻیخ کامل😍😍😍🌸

قابلی نداشت عزیزم😊

زیر گاز هم متوسط بزار نه زیاد نه کم

اگه میشه واسم دعا کن زودتر تکلیفم مشخص بشه و باهمونی که میخوام خوشبخت بشم

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑
من پودر کیک حاضری میگیرم . دقیقا طبق دستورش درست میکنم . بعد کف قابلمه رو با روغن چرب کن و مواد رو ب ...

خب این هم اماده ست هم راحت..مرسی💙

خب این هم اماده ست هم راحت..مرسی💙

تو درست کردنش موفق باشی و امیدوارم خوشت بیاد با هر دستوری❤

به بعد از مرگ اعتقاد دارم . اعتقاد دارم که میبینه شرایطمو میبینه سختی هایی ک میکشم رو 🤘🏻💔