naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 عنوان لنز 46 بازدید | 4 پست خانما من لنزمو ک دراوردم یادم نمیاد کدوم مال کدوم چشمه بزارم کورمیشم روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت.... 1397/05/09 | 18:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر_حسین2 عضویت: 1395/12/16 تعداد پست: 326 اگه رنگي هست هيچ فرقي ندارهاگه طبي هست شماره هاش يكيه بازم فرقي ندارهاگر طبي هست شماره هاش فرق داره امتحان كن ببين كدوم به چشمت ميخوره
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 اگه رنگي هست هيچ فرقي نداره اگه طبي هست شماره هاش يكيه بازم فرقي نداره اگر طبي هست شماره هاش فرق د ... ن رنگی هس یعنی اتفاق نمیوفته روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....
naaafise مدیر استارتر عضویت: 1396/12/25 تعداد پست: 9520 نه هيچ اتفاقي نميوفته خيالت راحت خب پس خداروشکر توخودت برات اتفاق افتاده روزهای سختم که تموم بشه روی شونه خدا میزنم ومیگم از من که گذشت اما با هیچکدوم از بندهات اینجوری نکن خیلی سخت گذشت....