ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اره فعلا فقط تیپ۱۶ و ۱۸ روفهمیدن که عامل سرطان هستن
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
تو از نوع غیر خطرناک بودی ؟؟میشه از شکلش و بزرگیش یکم بگی و رنگش ؟
اره خدا رو شکر از نوع غیرخطرناک بود ولی دونه هاش خیلی بزرگ و درشت حتی (ببخشید) داخل هم داشتم .تقریبا رنگ پوسته ولی برجسته و دونه هایی بهم چسبیده مثل گل کلم .
هنوز تحت درمان کرایو(یا فریز کردن هستم)
جغرافیای کوچک من بازوان توست ای کاش تنگ تر شود این سرزمین من
تعجب کردم چون من خیلیا رو میبینم که سوزاک میشن همس با خودم میپرسم یعنی کدوم یکیشون خیانت کردن🤔
متاسفانه آگاهي زنان خيلي پايينه مثلا همين سوزاك كه شما مثال زديد تنها دليل مبتلا شدن بهش رابطه جنسي هستش و وقتي خود ادم ميدونن به شوهرش خيانت نكرده پس تنها دليل مبتلا شدنش خيانت همسرشه اما از اين موضوع اطلاعي نداره و از اون بدتر اينه كه پزشكاي ما تشخيص بيماري ميدن اما باز هم به اون زن نميگن كه برو ببين چي شده! انمار بهشون دستور داده شده كه نگن ! كه نذارن امار طلاق بالا بره ! واقعا نميدونم چرا نميگن