2777
2789
عنوان

درمان زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 50164 بازدید | 277 پست
دکتر بهم گفت کسی که زگیل گرفته واکسن براش تاثیری نداره. واکسن برای قبل از ابتلا شدن هست

حتي اگر زگيلتون اچ پي وي نباشه ؟ من ميدونم اگر كسي اچ پي وي بگيره ديگه واكسن فايده اي نداره اما نوع ديگه زگيل ها رو بگيره هم ربطي داره ؟

ايشالا درمان سرطان كشف بشه
خير فقط رابطه جنسي با فرد الوده . من از دكترم پرسيدم

خب من الان یه دونه کنار کشاله رانم دارم ولی همسرم هیچی نداره ...نمیدونم این از کجا اومده 

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جدی ؟

اره فعلا فقط تیپ۱۶ و ۱۸ روفهمیدن که عامل سرطان هستن

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

😆😆سرطان دور جونت این‌چه حرفیه منم زگیل داشتم اوتم کلی زیاد فریز کردم ۳جلسه خوب شد رفت 

عوارث نداره فقط موقع اصلاح و اپلاسیون پخش میشه باید سریع بری فریز کنی و  واکنشو بزنی

خب من الان یه دونه کنار کشاله رانم دارم ولی همسرم هیچی نداره ...نمیدونم این از کجا اومده 

خب دكتر گفته اون زگيل تناسليه؟؟ ممكنه نباشه زگيل پوستي باشه . حتما بريد دكتر تا نمونه اش مشخص باشه . شايد همسرتون داره اما توي بدنش نشانه اي نداشته باشه . همه اينارو با پيگيري پزشكي ميشه فهميد

تو از نوع غیر خطرناک بودی ؟؟میشه از شکلش و بزرگیش یکم بگی و رنگش ؟

اره خدا رو شکر از نوع غیرخطرناک بود ولی دونه هاش خیلی بزرگ و درشت حتی (ببخشید)  داخل هم داشتم .تقریبا رنگ پوسته ولی برجسته و دونه هایی بهم چسبیده مثل گل کلم .

هنوز تحت درمان کرایو(یا فریز کردن هستم)

جغرافیای کوچک من بازوان توست    ای کاش تنگ تر شود این سرزمین من
خب دكتر گفته اون زگيل تناسليه؟؟ ممكنه نباشه زگيل پوستي باشه . حتما بريد دكتر تا نمونه اش مشخص باشه . ...

دکتر نرفتم هنوز 

این زگیل رو 5 سالی میشه که دارم همیشه میکندمش که بزرگ نشه یه بار ازش غافل شدم بزرگ شده

ای قاضی شهر از تو پرکارتریم/ با این همه مستی از تو هوشیارتریم/ تو خون کسان خوری و ما خون رزان/ انصاف بده کدام خونخوارتریم؟ 
تعجب کردم چون من خیلیا رو میبینم که سوزاک میشن همس با خودم میپرسم یعنی کدوم یکیشون خیانت کردن🤔

متاسفانه آگاهي زنان خيلي پايينه مثلا همين سوزاك كه شما مثال زديد تنها دليل مبتلا شدن بهش رابطه جنسي هستش و وقتي خود ادم ميدونن به شوهرش خيانت نكرده پس تنها دليل مبتلا شدنش خيانت همسرشه اما از اين موضوع اطلاعي نداره و از اون بدتر اينه كه پزشكاي ما تشخيص بيماري ميدن اما باز هم به اون زن نميگن كه برو ببين چي شده! انمار بهشون دستور داده شده كه نگن ! كه نذارن امار طلاق بالا بره ! واقعا نميدونم چرا نميگن

متاسفانه آگاهي زنان خيلي پايينه مثلا همين سوزاك كه شما مثال زديد تنها دليل مبتلا شدن بهش رابطه جنسي ...

دقیقا سوزاک چیه

دکتر نرفتم هنوز  این زگیل رو 5 سالی میشه که دارم همیشه میکندمش که بزرگ نشه یه بار ازش غافل شدم ...

من ازتون خواهش ميكنم پشت گوش نندازيد و به دكتر نشون بديد . 

زگیل تناسلی فقط از فر بیمار متنقل میشه تو خونتون توالت فرنگی دارین؟ اگه ندارین فقط با رابطه جنسی از ...

به توالت فرنگي مربوط نميشه من از دكترم پرسيدم فقط رابطه جنسي 

من ازتون خواهش ميكنم پشت گوش نندازيد و به دكتر نشون بديد . 

الان چند وقته میخوام برم همش پشت گوش میندازم ولی به این استرس نمی ارزه باید حتما برم مرگ یه بار شیون یه بار

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز