2777
2789
عنوان

فریاد زیر آب

280 بازدید | 11 پست

بنظر من یه درد هایی تو برگه آزمایش نوشته نمیشن

داره باورم میشه این یه بازی کثیفه ما نه خدایی داریم

ن هیچ چیز دیگه ای

خدا مال ایرانی ها نیست

ما تو آشفته ترین مکان و زمان حال حاضریم

سال ۱۴۵۰ یه روزی و مثل عاشورا انتخاب میکنن برای نسل ما زنجیر زنی و سینه زنی میکنن

ما محکوم به زندگی تو ایران شدیم

هیچ وقت این حکومت و نه برای دارایی هایی که ندارم و بهم ندادن

بلکه برا خفه کردن آرزو ها و رویا هام نمیبخشم و متنفرم

آه این مردم گرسنه نون خالی خور همیشه پشتشون میمونه 

#هر_روز_ترسناک_تر_از_دیروز

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بابقیه حرفت کاری ندارم

ولی اینکه گفتی :بنظرم یه دردایی تو برگه ازمایش نوشته نمیشه

حررف دل من بود....  

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

چ ربطی به عاشورا داره حالا؟؟

عاشورا مختص ایران نیس، و مختص به جمهوری اسلامی نیس، قبل از انقلاب هم عاشورا بوده .

لطفا مسایل رو قاطی نکن.

منم همه آرزوهام نقش براب شده، ولی در هز نقطه جهان باشم عاشورا عزاداری میکنم.

چ ربطی به عاشورا داره حالا؟؟ عاشورا مختص ایران نیس، و مختص به جمهوری اسلامی نیس، قبل از انقلاب هم ع ...

منظورم اینه حال این روازامون سینه زنی داره😓😒

چی میگی عزیزم😓

عزیزم انتخاب های اشتباه و اعتماد به هر شایعه در فضای مجازی بدون تفکر در مورد دلیل و سند و مدرک اون شایعه و اعتماد به شبکه های دشمن باعث این انفجار بزرگ در مملکت در این یک سال گذشته شد اگر موقع تصمیم گیری به جای توجه به رنگ و تم به کارنامه اعمال توجه میشد این مصیبت به سرمان نمیامد( هر چند که حق انتخاب زیاد نبود) مردم ، مملکت رو درسته دادن دست ثروتمندانِ بی غم .... کِشتی تایتانیک وقتی داشت غرق میشد ثروتمندان بالا میرقصیدن و فقرا پایین با مرگ دست و پنجه نرم میکردن و در نهایت فقرا نابود شدن و ثروتمندان با لباس زنانه نجات پیدا کردن. دولت ها میاد و میره حکومت ها عوض میشه ولی مردم ایران ثابت کردن خودشون آسایش رو دوست ندارن و بسیار احساسی تصمیم میگیرن و تر و خشک با هم میسوزه 

ایجاد آرامش در خانواده اولویت اول من در زندگی
عزیزم انتخاب های اشتباه و اعتماد به هر شایعه در فضای مجازی بدون تفکر در مورد دلیل و سند و مدرک اون ش ...

چقده تو بیوتیفول حرف میزنی😍

بخولمت😂😘