2777
2789

خیلی بد سوخته ...اگه بتونی صابون خشک بکشی روش بعد بشوریش و بافتشو نجات بدی ....رنگ مشکی دو هزار تومنی از عطاری بگیر بعدش بریز بذار بمونه ببین رنگ می شه ؟

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

یه پارچه نخی نیمتر بگیر برا بالاتنه و پایین  مانتو از چادر استفاده کن

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗
اون قسمت که سوخته زرد شده؟از نزدیک ازش عکس بگیر گلم الان دیگه متوجه شدم.کجای چادره...ببینم بافت چادر ...

نه ،اتو پرسم دارم ولی با اون اتو دستی ولی زرد نشده اون رنگ موکتمونه

نه ،اتو پرسم دارم ولی با اون اتو دستی ولی زرد نشده اون رنگ موکتمونه

یعنی سوراخ شده و موکت زیری زده بیرون از چادر؟

از جای سوختگی از نزدیک عکس بگیر...ببین من لباسم سوخته بود اصلا زرد شده بود...انقدر انداختن تو ماشین ررنگ زرد سوختگیش رفت...شما هم با مشکین شوی تو چهل درجه بنداز اروم اروم بشور بذار پارچه خودشو ول کنه ...اکه البته سوراخ نشده...اگه سوراخ شده از پشت پارچه لایی بچسبودن گل برجسته ای چیزی بچسبون...خلاقیت بخرج بده ردیف گلای ریز بچسبون مثلا بد نمی شه

از جای سوختگی از نزدیک عکس بگیر...ببین من لباسم سوخته بود اصلا زرد شده بود...انقدر انداختن تو ماشین ...

مگه از خوده پارچه بزنم بعد از این طرحهای نگین دار مشکی بزنم

مگه از خوده پارچه بزنم بعد از این طرحهای نگین دار مشکی بزنم

اگه ی خرازیه خوب و بزرگ بری گلای حریر ریز داره متوسط داره دوختنی اره چسبی دا ه با اتو.می چسبه نگین مشکی هست چسبی می تونی دو س ردیف نگین مشکی چسبی بزنی مشخص نشه...البته زیرش باید ی لایه نازک که نبم سانت از پارگی بیشتر باشه بچسبونی..چون این چسبیا خشک وامیسته... کلا ی مدلیه دیگه واسه خودش ...می تونی حداقل دم دست که استفاده کنی ...

اگه ی خرازیه خوب و بزرگ بری گلای حریر ریز داره متوسط داره دوختنی اره چسبی دا ه با اتو.می چسبه نگین م ...

برای پارگیِ جای کش چادر، راه.حلی داری

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...