2777
2789
عنوان

خمیردندان کودک

674 بازدید | 7 پست

سلام عزیزان

دخترم ۲ سالشه و تاحالا فقط دندوناشو با مسواک و اب شبی یک بار تمیز میکرد. احساس میکنم چندروزیه دندوناش زرد شده. 

خمیردندون خودمون هم خیلی کم میزنم، نمیتونه قورت نده

به نظرتون خمیرندون بچه ها رو از چند سالگی میشه استفاده کرد؟ و اینکه اگه قورت بده مشکلی نداره؟ ممنونم از راهنماییتون

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خمیر دندونی که فلوراید نداره رو می تونه بخوره اشکال نداره، می تونی خمیر دندون خودتونو هم در حد یه لایه خیلی نازک روی مسواکش بزنی تا ۳ سالگی بخوره هم ایرادی نداره، از ۳ سالگی به بعدم اندازه ی ناخن کوچیکش خمیر دندون خودتونو بزنی عیب نداره

بعدم اینکه تا ۶ سالگی خودت باید براش مسواک بزنی خودش نمی تونه، یه بار خودت تمیز براش بزن بعد بده دستش خودش بزنه یا برعکس

من دخترم و دندون پزشک اطفال بردم گفت به اندازه یه برنج خمیر دندون کودک بزن به مسواکش از دو سالگیشم شروع کردم مسواک زدن براش دکتر گفت سه سالگی هم میتونه فلوراید تراپی کنه که برا دندوناش خوبه

ممنون بچه ها

.ببخشید نتم پرید. 

میپرسیم چطور سکوت کردند تا کربلا رخ داد ؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر یزید . آیندگان نیز خواهند پرسید(تصاویر یمن را دیدند😔) چطور سکوت کردند تا کربلای یمن رخ داد؟ چرا هیچ کس کمکی نکرد و مرگ بر آمریکا____________ ساسان سروش

فکر می کنم کلا خمیر دندونای بچه ها برای دو تا شش ساله ولی اگه خمیر دندون رو قورت میده باید خمیر دندون بدون فلوراید براش بگیرید. بعضی از خمیر دندون ها هستند که خوراکین اوناام خوبه یکیشو من اینجا دیدم برای پسرم خریدم خیلی خوب بود. لینکشو میذارم این پایین

https://banionline.ir/search/natural