2777
2789
عنوان

تا حالا همچین جوشی داشتین😐

236 بازدید | 23 پست

سلام دوستان خوبین.تقریبا دو سه هفته پیش یه جوش مجلسی دراوردم 😐الان جوشه سفت شده هیچ ترشحی چیزی نداره فقط برامده ست و یه خورده رنگش تیره دو سه شبه لایه بردار میزنم تغییری نکرده نمیدونم چی بزنم خالی شه اعصابمو خورد کرده تجربه مشابهی نداشتین.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوزن بزن😆

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚

من ی جوش زده بودم بهش دست نزدم چن روزم بود وقت نکرده بودم خودمو بررسی کنم بعد یهو دیده جوشه انگاری توش سیااااه بنفش رنگ گفتم جهنمو ضرر بزار بترکونم ترکوندمش لصن چرک نیوند خون ریخت بیرون انگاری توش خون کتیف برده توش بجای چیز دبگ

من قرار بود یه (بوس) کوچولو باشم, ولی بابام اصرار کرد 😊👼
دستکاریش نکن اصلا. آب لیموی طبیعی  بزن صورتت. ترکیب جوش  شیرین و روغن درخت چای هم خیلی خوب ...

میترسم موندگار بشه تا حالا همچین جوشی نزده بودم بزرگم نیست زیاد در حده یه عدس کوچیک😢

من الان دقیقا یکیشو رو گونه م نزدیک دماغم دارم😐

نمیدونم چه غلطی کنم بهش

چندماه پیش یه دونه دقیقا قرینه ی اینکی اون ور صورتم زدم انقد دستکاری کردم لکش مونده

اینو میترسم کاریش کنم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
من الان دقیقا یکیشو رو گونه م نزدیک دماغم دارم😐 نمیدونم چه غلطی کنم بهش چندماه پیش یه دونه دقیقا ...

وای نمیدونی منم چی میکشم از دست این لعنتی یه عالمه پماد و ضد جوش خریدم اعصابمو خورد کرده برا اون یکی که لکش مونده زینک اکساید بزن میگن از بین میبره لکه رو یا سرکه سیب بزن هر شب صبح بشور 

جوش هورمونیه معمولا این مدل جوشا روی چانه یا اطرافش میزنه دستکاریش نکن پانژل از داروخانه بگیر روزی د ...

چنده قیمتش عزیزم؟ فقط پانژل نگرفتم دیگه همه مدل پمادی دارم😑😐