2777
2789
عنوان

کمک کمک مشورت☺

172 بازدید | 23 پست

سلام دوست گلیا ایشالا حال دلتون خوب باش

میشه راهنمایی کنیم یکسال با یه اقایی که قصدش ازدواج (چقدر خوشبخت که من داره 😋)در حال طی کردن دوره آشنایی هستیم میگذره این پنج شنبه اولین سالگرد آشنایی مون بنطرتون همون جایی که اولین روز همدیگر رو دیدم جشن بگیرم کیک کوچیک و گل از طرفی هم ماه دیگه تولدش خیلی سر دو راهم چیکااااار کنم این حرکت بزنم لُس بنظرتووووون

خوشبختی یعنی وجود مادرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم بذارتولدش جشن بگیر.سالگرداشناییتونو فقط اگه دوست داشتی یک کادو.یااصلابذارایشون سوپرایزت کنه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

تو این یکسال باید اخلاقش دستت اومده باش ببین از این چیزا خوشش میاد یا نه

یا میتونی حتی با خودش هماهنگ کنی بگی بریم همون جا اگ خوشش اومد از این پیشنهاد، توام کیک و گلتو بگیر ببر تا خوشحالتر شه

سالگرد آشنایی رو ایشون باید جشن بگیرن برای شما😀

دقیقا درسته ، مثل اینکه شما بیشتر خوشحالی که ایشونو داری ، شما وایستا ببین سورپرایزت میکنه یا نه اگه این کار و نکرد به نظرم باهاش ادامه هم نده ، چون معلوم میشه عادی شدی براش .

روز تولد شما ایشون چی خرید و چیکار کرد 

یعنی مردا یادشون میمونه همچین تاریخیو؟  خیلیا بعد ازدواج میگن سالگرد عروسی و تولدامون یادش نیس

اگه یادش نباشه بهتره ایشونم جشنی نگیره چون سالگرد ازدواج که نیست... طرفش باید خوشحال باشه که دختر مورد علاقهداش رو پیدا کنه نه اینکه خودش ذوق کنه طرفشم یادش نباشه.... نظر شخصی منه البته

دقیقا درسته ، مثل اینکه شما بیشتر خوشحالی که ایشونو داری ، شما وایستا ببین سورپرایزت میکنه یا نه اگه ...

واااا!!! یعنی بخاطر اینکه ی تاریخ یادش رفته ادامه نده

یعنی تو این یکسال هر حرفی برای زندگی مشترک زدن همش کشک فقط بخاطر ی تاریخ!!😨

ول کنید این بچه بازیارو

حالا ما ک پدرمادرمونم حتی تاریخ تولدمونو یادشون نیس باید باهاشون چکار کنیم؟ یعنی اصن دوستمون ندارن؟