2821
2789
عنوان

عروس اول😁😑

397 بازدید | 18 پست

سلام عزیزان وقتتون بخیرررر🌸🌸

من تو دوران نامزدی هستم و عروس اول محسوب میشم..نامزدم پسر دوم خانوادس.. داداش بزرگترش مجرده و داداشش کوچیکترش مدرسه میره هنوز!!

نظر شما چیه درمورد عروس اول بودن؟؟

من همش میگم نکنه بعد از اومدن عروس دوم دیگه به من توجه نکن و...اخه خیلی حساسم و برام مهمه..

البته این چیزا برای همه یکسان نیست!

خیلیا رو دیدم عروس اول رو اصن به حساب نمیارن و مشکل دارن باهاش خیلیا هم عروس اولشون رو میپرستن...!!!

حالا شما بگید عروس اول بودن براتون خوب بوده یا بد؟؟؟ 

بعدشم اینکه حتی اگه برادرنامزدم که بزرگتره زن بگیره من عروس بزرگتر محسوب میشم نه؟؟؟😁

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛

اینا ب عروس چندم ربطی نداره ب فهم و درک و شعور خانواده ربط داره 

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اینا ب عروس چندم ربطی نداره ب فهم و درک و شعور خانواده ربط داره 

نمیدونم اخه میگن نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل ازار😔😔

💛مـرا هـزار امـید اسـت و هـر هـزار تـویی💛
نمیدونم اخه میگن نو که بیاد به بازار کهنه میشه دل ازار😔😔

ن بابا اینجوری نیس

زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

اکه مثل جاری من حسود نباشی مشکلی پیش نمیاد برات

میشه برای اینکه یه بچه سالم و باهوش داشته باشم برام دعا کنی و آرزوی خوب کنی؟ممنون🙏 اینو بدون حس خوبت برای بقیه دوبرابرش به خودت برمیگرده🌼

اگه برای برادر شوهرت خانوم کوچیک تر بگیرن احتمالن حساس تر بشی ... در هر صورت به عقل و شعوره عزت هرکس

زیبایی فقط جلب توجه میکنه❤اون چیزی که قلب رو تسخیر میکنه شخصیته❤💜💚

من عروس بزرگم هرچی بدبختیه مال عروس اولیه همه چیزوروش امتحان میکنن دیگه بعدی راحته

هرکسی روممکنه ببخشم ولی اونایی که نزاشتن جوونی کنم وتواوج جوونی کاری کردن که دلم پیرشه روهیچوقت نمیبخشم...!

تو رو خدا حساسیتارو کم کنید حالا انگار برا عروس بزرگ چکار میکنن!!! بیخیال توروخدا جاری منم اینکارارو کرد پدرمونو دراومد انقد که هی مادرشوهره حواسش هست این ناراحت نشه!!! این حسادته!!! باید کنترلش کنی که به دیگرانم اسیبی نرسونی😐

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792