2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نگران نباش انشاالله كه باردار نيستي و به موقع باردار ميشي 

با بچه يك ساله خيلي سخته 

بهش فكر نكن برو يه ازمايشگاه يه خون بده 

معمولا دو سه ساعته هم همه جا جواب ميدن 

فقط هر آزمايشگاهي رفتي بگو برات الايزا انجام بدن چون الان ازمايشگاه ها انقدر كلك ميزنن كه يه كاست هايي شبيه همين رو دارن به جاي الايزا سرم خون رو روش ميريزن كه كارشون سريع تموم بشه 

بگو حتماً الايزا ميخوام 

نه اخه من پریودامم نامنظم بود قبل از بارداری اولم بچه مم کوچیکه پشت گوش انداختم اصلا فکرشو نمیکردم چ ...

حالا انشالله که باردار نیستی

خدایا شکرت که هوامونو داری   خدایا همه امیدمون به خودته فقط خودت   نفسای من گل پسرام  خدایا خودت مواظبشون باش  
[QUOTE=65479605]ظهر میرم سونو نشون نمیده؟[/QUOTEوقتي جوابت اينطور مشكوكه مطمئناً سونو نشون نميده&nbs ...

۷روز قبل پریودی هم نشون میده؟

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
فقط هر آزمايشگاهي رفتي بگو برات الايزا انجام بدن چون الان ازمايشگاه ها انقدر كلك ميزنن كه يه كاست ها ...

باشه عزیزم ممنون از راهنماییت

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست😊
۷روز قبل پریودی هم نشون میده؟

آزمايش خون ٧ روز بعد از نزديكي و آزمايش ادرار (گراويندكس) ١٠-١٤ روز بعد از نزديكي معمولاً نشون ميده ولي اين بستگي به لانه گزيني داره و عدد دقيقي نيست كه تو همه آدم ها دقيق جواب بده 

آزمايش خون ٧ روز بعد از نزديكي و آزمايش ادرار (گراويندكس) ١٠-١٤ روز بعد از نزديكي معمولاً نشون ميده ...

مرسی عزیزم میشه دعا کنید من باردار باشم 

.😓😓😔😔

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)