2789
لـطفا قیـمتش و ایـنکه از کـجا میشه تهـیه کرد؟

ببین حتما بخر هر جور شده میدا کن.حتی اگه اونجا نبود باز شهر دیگه سفارش بده.من عطاری ک رفتم نمیدونست این خواصشو کپ کرد 😂ی لیست نوشته بودم که اکثرا نداشت ازم گرفتش دو روز بعد رفتم  آورده بود رو قفسه ها گذاشته بود

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین حتما بخر هر جور شده میدا کن.حتی اگه اونجا نبود باز شهر دیگه سفارش بده.من عطاری ک رفتم نمیدونست ...

عزیزم ممنون از توضیحاتت 

من برا دوستم میخام ضرر ک نداره 

برا چی ازش استفاده میکنن

اگه چیزی دیگه ی هم هست بگو عزیزم

بالاترین سرعت دنیا                                                سرعت رنگ عوض کردن آدمهاس...🙄
عزیزم ممنون از توضیحاتت  من برا دوستم میخام ضرر ک نداره  برا چی ازش استفاده میکنن اگه چ ...

ضرر،نداره،برات گڋاشتم،مطالبو.فقط اونایی ک خیلی بدنشون،گرمه نوشته چجور،مصرف،کنه.توضیحاتم بالا گذاشتم .برای اسپر..م کم و کم ترکی اسپر..م.اونایی که اسپر..م ندارنو غیره برا تقویتشون.بزار الان ی چیزای دیگه هم میزارم مشکل دوستت چیه

مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️