انرزی منفی نیست خواهرم اصلا ازشون استفاده نکن منبه ذکترم گفت ینی خداوکیلی جلو کلی مریض سرم داد زد چون چنرسال هم ماردرم هم اکثر خانوادم زیر نطرش بودن چنان داد زد وقتی اومدم بیرون ۳۰ ۴۰تا مریص چششون به من بود اصلا استفاده نکن همونوسیکلتو بشمار تقریبی شو میفهمی ۲روزقبل و ۳روز بعدش یک روز درمیون انجامبده
عزیز کیت از وقتی که تخمکگذاری بخواد شروع بشه تقریبا بیست وچهار ساعت تا چهل و هشت ساعت قبل رهای تخمک تا بعد رهای دو خطش پرنگ میشه قبلش که یکی هست یا کمرنگه نیست بعدش هم که کمرنگ یا یه خط هست نیست
فقط باید درست بگیری ادرار دوم روز بین ساعت 9 تا 12 ادرار اول برای کیت درست جواب نمیده
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
مثل این ماه روز هشت و نه و ده دوخط بود روز دوازده که رفتم دکتر گفت مایع ازاد دیده شد و تخمکم رها شده بود
دفع قبل هم که باردار شدم با کیت بود
آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخمها را مَرهم نهد و به نگاهی دلها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .
انرزی منفی نیست خواهرم اصلا ازشون استفاده نکن منبه ذکترم گفت ینی خداوکیلی جلو کلی مریض سرم داد زد چ ...
من بودم ماما رو عوض میکردم مامای که به علم روز نیست اصلا به درد نمیخوره
من ٣ ٤ روز مونده به موعدم كيت گذاشتم همينجورى الكى ديدم دو خط پررنگ شد تعجب كردم مگه ميشه ٣ ٤ روز به پرسود تخمك آزاد بشه، بعد فهميدم باردارم اين كيتا باردارى هم نشون ميده
روز چندم مثبت نشون داده؟ من ٣ ٤ روز مونده به موعدم كيت گذاشتم همينجورى الكى ديدم دو خط پررنگ ش ...
تخمکگذاری بر اساس هرمن بدن تایین میشه و هرمن هم عوامل مختلفی داره زیاد و کم شدنش در طی دوره هر زمانی میتونه تخمکگذاری باشه ولی علمیش میگه وسطه دوره