2777
2789
عنوان

عشق به شوهرم

350 بازدید | 11 پست

بچه ها خیلی دلم میخواد واقعا عاشقانه با شوهرم رفتارکنم ولی بعضی وقتا میگم نکنه اینجوری باشم و سواستفاده کنه.کسی تجربه داره.میدونید میخوام خیلی باهاش رمانتیک باشم البته نه اینکه زیاد پاپیچش بشم.خخخخخ فیلم پدر رو میبینم سرم تاثیر گذاشته 

این متن رو امشب برای چندین نفر دیگه فرستادم و شما هم همینو انجام بدید

عشقِ من...هنــر در فاصله هاست... زیاد نزدیک به هم می سوزیم و زیاد دور از هم یخ میزنیم... 
تو نباید آن کسی باشی که من میخوام و من نباید آن کسی شوم که تو میخوای....
کسی که تو از من میخوای یا کمبودهات هستند یا آرزوهات...
من باید بهترین خودم باشم برای تو و تو بهترین خودت باشی و بشوی برای من....
خوبِ من ...هنر عشق درپیوند تفاوت هاست و معجزه اش در نادیده گرفتن کمبودها....زندگیست دیگر...همیشه که رنگهایش جور نیست... همه سازهایش کوک نیست...
باید یاد گرفت با هر سازش رقصید ، حتی با ناکوک ترین ناکوکش...!!!

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی قشنگه ولی من مخم نمیکشه تفسیرش کنم در کل چی میگه؟

یه چند بار بخونید متوجه میشد. میگه فقط تعادل خودتونو حفظ کنید! نه کم باشید برای هم نه زیاد زیاد..‌ 

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
هرچیز خوب و درستی گفت گوش کن ولی نزار از خط قرمزات رد بشه

میدونی یه چیزی بگم نمیخندی.من هنوز واسه زندگیم خط قرمزی نزاشتم جز یه مورد اونم خیانت که البته خیلی وقته تصمیم گرفتم اصلا فکر بهش نکنم.چون فکر کردن خودش یه جور پیش اوردن فکر.به هر حال خیلی دوست دارم دوباره مثل دوران نامزدیمون و اوایل ازدواج دوباره عاشق بشم

میدونی یه چیزی بگم نمیخندی.من هنوز واسه زندگیم خط قرمزی نزاشتم جز یه مورد اونم خیانت که البته خیلی و ...

خط قرمزت باید رعایت احترام به خودت و خانوادت از طرف شوهرت باشه و چیزای دیگه که برات ممکنه مهم باشن به خیانت اصلا فکر نکن که هیچ خوب نیست باعث میشه ادم اعتمادشو به طرف مقابل از دست بده و شکاک شه سعی کن زیاد بهش گیر ندی و خیلی هم ازادش نزاری . مهمتر از همه به خودت فشار نیار چون مردا همراه ادم نیستن اکثرا

شعار من تو زندگی 👊🏻 خودت دلیل حال خوب خودت باش 😇 😍